cruel5056 kullanıcısının son içeriği

1. C

Tuzla tarafında kuryelik yapan var mı ?

kuryeyim zaten ümraniyede çalışıyorum şuanda. Adres değişince tuzladan da ümraniyeye gitmek ölüm olur. Danışmanla konuşucam fakat hangi bölge daha iyi söylemiyorlar diye biliyorum.
  2. C

Teşekkür ederim sağ olun. Beykoz kavacıkta oturuyorum.
  3. C

düzelttiğiniz için teşekkür ederim. oralardan o kadar uzağım işde. :D
  4. C

Merhaba evlenince tuzla aydınlı ya taşınmayı planlıyorum. o taraflarda go da paket durumu nasıl bilen var mı ? saatte 3,5 - 4 rahat attırıyor mu ?
  5. C

Ls2 stream 2 kaskı nasıl ?

Hayırlı akşamlar. Kaskımı değiştirmek istiyorum. Sharp testlerine göz attım termoplastik kasklar en dayanıksızı olmasına rağmen mesela ls2 stream 2 modeli sharp testinden 4 yıldız almış. Şimdi bu kask sağlamdır kazadan korur diyebilir miyiz. Fiber malzemeli olup 3 yılıdız alan kasklarda var...
  6. C

Aprilia Tuono 660 neden bu kadar az tercih ediliyor ?

Herkese hayırlı akşamlar. Tuono 660 hem şekil hem 100 beygir güce sahip olması ve dolu dolu özellikleri çok mantıklı gibi geliyor ama adamlar italyada bile doğru düzgün satamıyor. Bir çok teknolojiye ve bu gücüne rağmen bu kadar az satmasının sebebi nedir ?
  7. C

scooter stop etme sorunu?

Servisten aldıktan sonra dikkat ettim ona motoru çalıştırıyorum rolantide ısınıyor sıkıntı yok ama bir kaç saat kullandıktan sonra rolantide stop editor. Gaz kesiyorum motor belli bir süre sonra viteslide debriyajı çekersin ya onun gibi olunca yani giderken de rolantiye geçince stop ediyor...
  8. C

Cihaza bağladık enjeksiyonda, tps de vs sorun yok dediler buji değişti ve sübap ayarı yaptılar ama motor düzelmedi. Test ettik sorun yok diyolar. Tps kronik sorunmuş ama sorun yok cihaza bağlandı dideler yine de bi alıp değiştirsem mi farklı yerde midir sorun diye düşünmüyor değilim. 1745081195...
  9. C

Rölantiye hiç dokunmadım açıkcası. Tps sanırım bunlarda kronikmiş tekrar farklı servise bıraktım bakalım ne dicekler. Sorunu farklı birşey derlerse tps yi değiştirin verin dicem sanırım. Teşekkürler yorumlarınız için.
  10. C

Hayırlı akşamlar. 2023 model mati 125 im var. Gaz kesince stop ediyor. Beyin resetlendi ama 1- 2 saat sonra tekrar yapmaya başladı. Subap ayarlarıda yapılı. Tekte çalışıyor. Servis beyin yada enjeksiyon değişecek diyor. Matisi olup bu sorunu çözebilen var mı yada sorun neyden kaynaklanabilir?
  11. C

Başlangıç Motoru Tercihi: Yeni Yamaha MT-07 Y-AMT mi, Honda NC750X DCT mi? (Tecrübelerim + Sorularım)

Ben de motor da yeniyim. 2 Yılda 30-35 bin km yol yaptım. N250 almıştım başta zorladı beni açıkcası. Sağa dönerken korkarak dönüyordum vs. korkarak 5000 km yol yaptım. Motoru 1-2 kere devirdim. Scooter aldım kuryeliğe başladım 1 sene 250 cc ye binmedim sigortayı bile yaptırmadım. 1 sene...
  12. C

Mati 125 ısınca gaz kesmede stop etme sorunu ?

Hayırlı akşamlar arkadaşlar. Mati 125 kullanıyorum. Motor gayet rahat tekte çalışıyor. Rolantide biraz ısınmasını bekliyorum ve sorun olmuyor fakat motor yola çıkıp belli bir süre sonra gaz kesince stop ediyor ve ara ara da gaz açtığımda gazda dalgalanmalar oluyor. Gaz kelebeği kirli olsa böyle...
  13. C

Kuralkan'ın tüm Bajaj modellerini Türkiye'de montajlayacağı duyumu var.

Avrupa birliğiyle gümrük işbirliği anlaşmamız var. Aslında bu ek vergiyi AB yaptı. Avrupalılar asyalılarla bu şekilde baş etmeye çalışıyor. Honda ve yamaha avrupada en çok satanlar. Türkiye de fabrika açarsa avrupayada ek vergiye takılmadan satabilecek. Honda da motor fabrikası kuracak diye...

Yeni mesajlar