Ls2 stream 2 kaskı nasıl ?

Hayırlı akşamlar. Kaskımı değiştirmek istiyorum. Sharp testlerine göz attım termoplastik kasklar en dayanıksızı olmasına rağmen mesela ls2 stream 2 modeli sharp testinden 4 yıldız almış.
Şimdi bu kask sağlamdır kazadan korur diyebilir miyiz. Fiber malzemeli olup 3 yılıdız alan kasklarda var. Bu işi açıklayabilecek birileri var mı ? Kısaca 4 yıldız alan kaska güvenebilir miyiz ?

Motosikleti
Bajaj Pulsar NS 400 Z
Kask, f/p olarak iyi. Uygun Pinlock var ve ekstra satın alırsınız. Vizöründe kilit, İntercom için kulaklık yuvaları ve dahili güneşligi mevcut. Kafa ölçünüzee uygun olanı alın. Yanak pedleri bollasacak. 90 ve üzeri süratlerde sesler rahatsız etmeye başlar.
Şu sıralar yedek parçası bulunmuyor.

Son düzenleme:
Hayırlı akşamlar. Kaskımı değiştirmek istiyorum. Sharp testlerine göz attım termoplastik kasklar en dayanıksızı olmasına rağmen mesela ls2 stream 2 modeli sharp testinden 4 yıldız almış.
Şimdi bu kask sağlamdır kazadan korur diyebilir miyiz. Fiber malzemeli olup 3 yılıdız alan kasklarda var. Bu işi açıklayabilecek birileri var mı ? Kısaca 4 yıldız alan kaska güvenebilir miyiz ?
Bu bütçelerde HJC ve Scorpion markalarına da bakıp seçiminizi öyle yaparsanız daha iyi olur.

Scorpion Exo 391 bütçeniz biraz daha varsa 491 de olabilir dediğiniz kaskı kullanan arkadaşım rüzgardan dolayı rahat edemediğini söyledi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar