Tuzla tarafında kuryelik yapan var mı ?

Merhaba evlenince tuzla aydınlı ya taşınmayı planlıyorum. o taraflarda go da paket durumu nasıl bilen var mı ? saatte 3,5 - 4 rahat attırıyor mu ?

Son düzenleme:
Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Aydınevler Maltepe'de değil miydi yaw? Tuzla'daki sanırım Aydınlı.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Şimdiden mutluluklar dilerim. Avrupa yakasında oturuyorsunuz sanırım.

Motosikleti
Ns200 15"
Trendyol'a girmek kolay değil, ne zamandan beri başvurum var üstüne P1 belgem var halen bekliyorum. Bu yüzden garanti gözü ile bakmayın.

Bizim buralarda Trendyol'un ölüsü saatte 4 pakettir. Trendyol lazım olmadıkça ve kurye alımı yapmaz, geliride eşit sağlamaya çalışır. Ben Yemeksepetinde çalışıyorum ve şuan saatlik ortalamam 4, eskiden 3 tü. Bununda sebebi P1 belgesi üstüne çok sıcakların olması.

kuryeyim zaten ümraniyede çalışıyorum şuanda. Adres değişince tuzladan da ümraniyeye gitmek ölüm olur. Danışmanla konuşucam fakat hangi bölge daha iyi söylemiyorlar diye biliyorum.
Trendyol'a girmek kolay değil, ne zamandan beri başvurum var üstüne P1 belgem var halen bekliyorum. Bu yüzden garanti gözü ile bakmayın.

Bizim buralarda Trendyol'un ölüsü saatte 4 pakettir. Trendyol lazım olmadıkça ve kurye alımı yapmaz, geliride eşit sağlamaya çalışır. Ben Yemeksepetinde çalışıyorum ve şuan saatlik ortalamam 4, eskiden 3 tü. Bununda sebebi P1 belgesi üstüne çok sıcakların olması.

Motosikleti
Ns200 15"
kuryeyim zaten ümraniyede çalışıyorum şuanda. Adres değişince tuzladan da ümraniyeye gitmek ölüm olur. Danışmanla konuşucam fakat hangi bölge daha iyi söylemiyorlar diye biliyorum.
O zaman ayrı konu fakat benim bildiğim Trendyol paket dağıtımını eşitleyen bir firma.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar