Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Daha öncesinde lastiğimin seyir halinde patladığından bahsetmiştim. Haliyle lastik arayışına girdim. 160/17 lastik bakıyordum. Daha öncesinde mitas sport force plus ile anlaş viento sportu araştırmıştım. Mitasın yorumları daha olumlu diye onu alacaktım. Fakat dün ürünü tam alacakken aynı sitede...
Bugün akşam 10 gibi sigara almaya çıktım cafeden. Ara yoldan ana yola bağlandım ve gaza yüklendim. Hızım 100/110 arasıyken arkadan şiddetli bir sese irkildim. Başta motorun patladığını felan düşündüm garip bir sesti. Sese irkilmem ile de motorun sallamaya başlaması bir oldu. Motoru tuttum sağa...
https://m.youtube.com/watch?v=8hAT6RTjYiU
Tasarımı bana biraz ince commuter motor gibi geldi. Fakat motorun teknik ayrıntıları çok güzel. Showa amartisör sistemini kullanıyor. 90 beygir ve 75nm tork ta 09 ile 07 arasında bir seçenek olarak alınabileceğini düşündürdü bana. Tabi enjeksiyon...
Sıfır bir mt 07 veya mt 09 düşünüyorum. Gönlümde mt 09 var fakat 2. Elleri temiz değil.temizler de çok pahalı. Bunca zaman hep milletin eskisini kullandım tamir ettim aptal ustaların bozduğu yerleri düzelttim sürekli uğraştım. Sıfır bir motor daha avantajlı olabilir. Siz olsanız ne yapardınız...
Bu zincir dişli konusu uzun süredir gündemimde ve maalesef bir türlü de kurtulamıyorum. Her şeyi hallettim dişlileri değiştim tam zinciri taktım, ve takarken fark ettim ki klipsli değil, ezmeli perçin var. Şimdi problem olan nokta erzurumda olmam. Burda bu zincirin aleti yok. Zaten küçük bir...
Motoruma 112 520 sunstarın rdg serisi üst düzey bir zincir aldım. Fakat maalesef ki sonradan fark ettim ki dişlilerim de bitik bir süre bu şekilde bindikten sonra dişli aldım fakat orjinali değil arka 2 diş daha küçük aynı motor bloğu xt660 ın dişlisi. Zincirin 110 olması gerekiyor bunu nasıl...
Mt 03 motorumun orjinal göstergesi bozulduğu ve maalesef ki göstergenin yenisi veya çıkması olmadığı için üniversal takma durumundayım. Göstergeyi motorun ve göstergenin şemasına göre bağladık, sinyaller, boş ışığı ve sellektör çalışıyor. Hızı bağladığımız da değerler doğru şekilde verilmediği...
Bugün yakın zamanda aldığım mt 03 ü bodrumdan otobüse yükledim istikamet Erzurum. Otobüse motoru yüklemeden önce kafamı kurcalayan bir konuydu. O yüzden ayrıntı vereceğim. Ücret motor için 600tl. Önemli nokta kaptanın tutumu o yüzden öncesinde acentelerle anlaşınız her firmanın kaptanı bir...
merhabalar mt 03 motorumun eksiklerini gidermeye devam ediyorum. Ön amartisör keçeleri aldığmdan beri patlaktı onları değiştireyim dedim. Ama ustaya gittiğimde bana amarisörümdeki zımpara izlerini gösterip bu motor keçe tutmaz deri. Fakat çizikler kılcal çizikler hiç biri derin değil. Daha...
Mt 03 motor kullanıyorum aldığımdan beri ufak tefek eksikleri giderdiğini söylemiştim. Şimdi yeni bir gündemim var gidon. Motorun üzerinde varolan gidon esniyor ve sürüş esnasında da çatırdıyor vs yani güven vermiyor. Yeni bir gidon almak istiyorum, fakat orjinali yok. Mt25 in veya 09 un...
Mt 03ü alalı 1 ay oldu. Aldığımda eksikleri vardı halen daha var elime toplu para geçecek yakın zamanda revize edeceğim motoru.
Fakat bir sorun var, aslında sorundan ziyade kafa karışıklığı. Motorun son hızı 175kmh o hızlara çıktığında direk devir kesiyor. Daha doğrusu 7500 devirde kesiyor...
Göstergesi bozuk mt 03 aldım. Muayene ye gitmesi için gösterge lazım. Kendi göstergesi Konyada tamir de. Tamir olması da garanti değil göstergesinin boardı sıkıntılı termal kamera ile tamirini deneyecekler ama benim umudum yok. Gösterge çıkışı 16 pim, bildiğiniz 16 pim soket girişli gösterge...
Pazar günü 12 gibi Erzurumdan çıktığım yolculuğumu Malatyada bir gece konaklayarak, Adanaya kadar sorunsuz devam ettirdim şuan Adanadan yazıyorum. Sabah ta bir sorun sıkıntı çıkmaz ise Muğlaya doğru yavaş yavaş geçeceğim. Buraya kadar toplam 800km yol geldim yaşadığım tecrübeleri özellikle...