Mt 03 ön amortisörde zımpara izi VE USTALAR!

merhabalar mt 03 motorumun eksiklerini gidermeye devam ediyorum. Ön amartisör keçeleri aldığmdan beri patlaktı onları değiştireyim dedim. Ama ustaya gittiğimde bana amarisörümdeki zımpara izlerini gösterip bu motor keçe tutmaz deri. Fakat çizikler kılcal çizikler hiç biri derin değil. Daha öncesinde ön düzende işlem olabileceğini söyledi ben zaten olduğunu biliyorum fakat görevini gayet güzel yerine getiriyor sağa sola çekmiyor geri tepmiyor, velhasıl kelam ne yapmalıyım boru mu değişecek tamir mi edilecek yoksa direk keçe atıp devam mı edilecek

şuan bu durumun içinde ben olsaydım muhtemelen başka ustalara gösterirdim. daha sonrasında keçe değiştirir kurtarıp kurtarmadığını kontrol ederdim. neticede keçe değişmek nere boruları değiştirmek nere.

Kılcal çizik olmasına gerek yok. Çok hafif izler bile yağ sızıntısına sebep olabiliyor. Yine de keçeyi değiştirip denemek lazım ama dediği gibi keçe tutmama ihtimali var.

İstanbul sarıyerde sitemiz üyelerinde emin var amortisör işiyle uğraşan.. Sarıyerdeydi dükkanı...

Zımpara izleri varsa kolayı var, daha ince zımparayla düzeltilir. Sonrasında da pasta cilayla dahi parlatılabilir. Sorun sadece buysa bunun için amortisör borusu değiştirmeye gerek yok.

Evet sorun sadece bu, dün gece motoru incelerken fark ettim sol maşa da aynı şekilde çizikli ama keçesi sağlam yağ kaçırmıyor. Sağ kaçırıyor yanlışta ve sağ fren kaliperinin ve diskin etrafı yağ hep. Sadece sol disk ile duruyormuş motor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar