cpt_caveman kullanıcısının son içeriği

1. cpt_caveman

Ehliyetimi aldım :))))

Oh ya sonunda aldım a2 ehliyetimi. Almayı bekleyenlere sabır diliyorum. Rahat rahat gezmek gibisi yok )))))
  2. cpt_caveman

Direksiyon sınavını geçtim :)

Oh be :) direksiyon sınavını geçtim bugün ve haftaya artık rahat rahat gezebilirim suziyle ))) kamp malzemelerini ayarlayayım bu sure içinde )))
  3. cpt_caveman

Motordan yumuşak yan çantaları çaldılar

ülkemizde ne kadar çok soysuz olduğunu bugün bir kez daha anladım. Arkadaş adam motorumda takılı duran yan kappa marka yumuşak çantaları sökmüş çıkarmış çalmış hem de evin altındaki kapalı otoparkta ki kapı falan kumandayla açılıyor. İNŞALLAH bu yaşadığım yerden birisidir ki %80 öyle, yarın...
  4. cpt_caveman

inazuma on cam

Inazuma ya on cam bakiyorum ama on camlar hic hosuma gitmiyor sade camsiz halini daha cok seviyorum. Uzun yolda camsiz cok mu sıkıntı olur? Ehliyeti bekledigim icin daha uzun yola çıkamadım. Almalı miyim cam?
  5. cpt_caveman

Plakamı aldim, masrafları da şöyle

Bugün itibariyle plakamı aldım :) işler beklediğimden hızlı halloldu, küçük yerde bulunmanın avantajları oluyor böyle konularda. Toplamda 1 saatte herşeyi hallettim :) bilgi olsun diye sizinle masrafları paylaşmak istiyorum. sigorta 50tl ek 1, dosya vs 10tl trafiğe toplam 162tl plaka basımı 12,5 tl
  6. cpt_caveman

Seçimde yardımcı olur musunuz?

Arkadaşlar Merhaba, Bir ay içinde sıfır CBR 250R yada CB 500F almayı planlıyoum. Aslında CB 500F bütçeyi biraz aşıyor ama CBR 250R ile uzun yolda rahat edebilir miyim sorusu düşündürdüğü için 500F i seçenek olarak değerlendiriyorum. CBR 250 yeterli olursa direk alacam. Yeni başlıyorum çok fazla...
  7. cpt_caveman

Merhaba :)

Uzun süredir Moskova'da yaşıyordum ve Türkiye'ye dönmeye karar verdim. Arabamı ve eşyalarımı satıp bir ay içinde Türkiye'de olacağım ve kendime Honda CBR250R alıp bu yolda devam etmeye karar verdim. Bu konuya gönül vermiş siz arkadaşlarla tanışmaktan memnun olurum. Adım Özgür. Motor...

Yeni mesajlar