Motordan yumuşak yan çantaları çaldılar

ülkemizde ne kadar çok soysuz olduğunu bugün bir kez daha anladım. Arkadaş adam motorumda takılı duran yan kappa marka yumuşak çantaları sökmüş çıkarmış çalmış hem de evin altındaki kapalı otoparkta ki kapı falan kumandayla açılıyor. İNŞALLAH bu yaşadığım yerden birisidir ki %80 öyle, yarın kamera kayıtlarında seni yakalarsam bak sen gör o zaman o motoru çantalarıyla beraber senin bir tarafına sokmam mı. İnsan motoradki yan çantayı neden çalar? Motordan başka biryerde kullanılmaz ki bu bok, motor kullanan biridir kesin. Bizim burada bir tane motorcu var sitede. Bakalım...

:pr:

Len arkadaş bu hırsızları Allah(cc) nasıl biliyorsa öyle yapsın. Korkudan motosikleti 50 yerinden bağlıyoruz be insaaafff...

.

Son düzenleme:
Aynen ben de bu olaydan sonra zincirle demir borulara bağladım alarmlı disk kilidini de taktım. Güya evin altında kapalı garaj var aq. Aklıma gelmezdi hiç 20 senedir yaşadığımız yer

şaka bir tarafada komşusunun senin malını çalma ihtimali çok kötü inşallah sizin binadan değildir

Motosikleti
2013 Honda Cbf150
Komşulardan biri çıkarsa bence hiç sesini çıkarmadan polise git evden alsınlar pzvnki önce bi rezil olsun nasılsa salarlar sonra münasip bir yerlerine sokarsın çantayı

abi ahlak, saygı, terbiye kalmamış. trafikte bile hergün 50 kişi üzerimize çıkacak sırf saygısızlıktan. komşuluk mu kalmış. ama yaşadığım yerde, bir de çanta çalmak valla pes doğrusu. çanta da lazım 2-3 güne şimdi git bi daha bayıl :(

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:33 ----------

bizim burası böyle bir yer ki komşudan başka kimse giremez. normal hırsız girse çanta mı lazım? satsa satamaz ne yapacak yan çantayı? ki sökerken de gayet itinalı sökmüş nasıl yaptıysa Allah'tan çizik filan yok bi hasar yok motorda. Adam seleyi çıkarmış demek ki biliyor nasıl bağlandığını bu çantaların. Motorcudur kesin.

tesekkurler ben de anlamadım nasıl actı ama bı zorlama izi hasar vs yok sele acıktı motorun yanına geldigimde. sele de pek saglam degil aslında tutacakları plastik sonucta.

yer neresi bu arada tam merak ettim gerçekten

ben motorumu başka bir yerde paralı parka bırakıyorum ama allahtan içeridekilerin %80ini tanımasam bile herkes görgülü saygılı açık dolaplarımız var yanlışlıkla cüzdanı unutsam kimse ellemez içerdeki eşyasını alıp kapadırlar geri veya otoparka verirler biri unutmuş diye

pek çok kez motorun anahtarını üzerinde unutmuşumdur yorgunlukla onlarda arkadan aramışlardır beni anahtarı unutmuşsun yine bizim motorculardan biri görmüş getirdi diye

keşke herkes böyle olabilse gerçekten

olay Konya da oldu ailemin yaşadığı yerde bizim apartmanın kapalı garajında

Motorun selesine kilitle bağlı kaskın içinden buğu camını çalmışlardı. Kaskı götürememiş teselli olarak buğu camını söktü herhalde. Motoru her akşam 5 yerinden kilitlemesem bir gece bile evin önünde bırakmazlar, hemen çalarlar.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Geçmiş olsun sizede.
Yan çantaların fiyatları nedir ? Bende alıcam ama uygun birşey bulamadım.

çantaların fotoğrafı, sanmam pek satacağını ama kim bilir. Kesin motoru olan biridir alıp kullanacak.

2014_08_09_09_44_26.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:46 ----------

bunları 330 a almıstım :( kappa ra-303 kask filan da sıgıyor içine rahat. cok güzel çanta.

Son düzenleme:
ülkemizde ne kadar çok soysuz olduğunu bugün bir kez daha anladım. Arkadaş adam motorumda takılı duran yan kappa marka yumuşak çantaları sökmüş çıkarmış çalmış hem de evin altındaki kapalı otoparkta ki kapı falan kumandayla açılıyor. İNŞALLAH bu yaşadığım yerden birisidir ki %80 öyle, yarın kamera kayıtlarında seni yakalarsam bak sen gör o zaman o motoru çantalarıyla beraber senin bir tarafına sokmam mı. İnsan motoradki yan çantayı neden çalar? Motordan başka biryerde kullanılmaz ki bu bok, motor kullanan biridir kesin. Bizim burada bir tane motorcu var sitede. Bakalım...

buldun mu bari hırkızı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar