- Konu Yazar
Oh be
direksiyon sınavını geçtim bugün ve haftaya artık rahat rahat gezebilirim suziyle ))) kamp malzemelerini ayarlayayım bu sure içinde )))
hayırlı olsun sanabende girdim bugün iki kere kırmızı ışıkta geçmekten ve otobüsü hatalı sollamadan kalmışım...
Siz 12.07.2014 tarihli Teorik Sınava mı girdiniz?Ben hala sınav bekliyorum.. temmuzdaki yazılıya girdim, ağustos bitcek daha ehliyet kursundan ses yok arıyorum belli değil diyolar bu ne iş anlamadım gitti ya motor bahçede yatıyo :salut:
Gittim sordum ay sonunda olcak sanırım falan dediler aradım yine aynı dediler haber bekliyorum itşe :S eylül 1de de okul açılcak konyaya gidicem motorsuz mu gitcemSiz 12.07.2014 tarihli Teorik Sınava mı girdiniz?
Temmuz sınavı ise o tarihte girmeniz gerekiyor, Direksiyon Sınavınız ise 02-03 ağustos veya 16-17 ağustos sınavıdır,sizi normal şartlar altında belirtilen tarihler de sınava girmeniz gerekmektedir,
Siz bu işin ucunu bırakmayın. Kursunuza neden sınava girmediğiniz sormanız gerekmektedir.
Saygılarımızla As Sürücü Kursu
02125092029
Abim hevesını kırmak gıbı olmasın ama ben nisanda sınava girdim(direksiyon) daha yeni alabildim ehliyetimiTabı bunun 1 ayı benım ihmalkarlıgım ama sertıfıka falan olayı meb yaptıgı ıcın ve eğer istanbuldaysan emniyet randevu olayı cok sıkıntı e bide 1 hafta basım süresi veriyolar
![]()
Hayırlı olsun bu arada![]()