Direksiyon sınavını geçtim :)

Oh be :) direksiyon sınavını geçtim bugün ve haftaya artık rahat rahat gezebilirim suziyle ))) kamp malzemelerini ayarlayayım bu sure içinde )))

Hayırlı uğurlu olsun kazasız sürüşler dilerim bir an önce randevu işlerini halledin emniyetten de bir de onun için beklemeyin :)

hayırlı olsun sana :) bende girdim bugün iki kere kırmızı ışıkta geçmekten ve otobüsü hatalı sollamadan kalmışım...

Ben hala sınav bekliyorum.. temmuzdaki yazılıya girdim, ağustos bitcek daha ehliyet kursundan ses yok arıyorum belli değil diyolar bu ne iş anlamadım gitti ya motor bahçede yatıyo :salut:

Hocam masaallah ne diyim:) nerede nasıl hatalı sollama yaptın :)tek teker falan da var mı )))

Hayırlı olsun kazasız belasız can güvenliğini düşünerek kullanman dileğiyle...

hayırlı olsun kazasız belasız kullan gittiğin yeri bari videoya cek koy izliyelim

Abim hevesını kırmak gıbı olmasın ama ben nisanda sınava girdim(direksiyon) daha yeni alabildim ehliyetimi :D Tabı bunun 1 ayı benım ihmalkarlıgım ama sertıfıka falan olayı meb yaptıgı ıcın ve eğer istanbuldaysan emniyet randevu olayı cok sıkıntı e bide 1 hafta basım süresi veriyolar :D
Hayırlı olsun bu arada :D

Ben hala sınav bekliyorum.. temmuzdaki yazılıya girdim, ağustos bitcek daha ehliyet kursundan ses yok arıyorum belli değil diyolar bu ne iş anlamadım gitti ya motor bahçede yatıyo :salut:
Siz 12.07.2014 tarihli Teorik Sınava mı girdiniz?
Temmuz sınavı ise o tarihte girmeniz gerekiyor, Direksiyon Sınavınız ise 02-03 ağustos veya 16-17 ağustos sınavıdır,sizi normal şartlar altında belirtilen tarihler de sınava girmeniz gerekmektedir,
Siz bu işin ucunu bırakmayın. Kursunuza neden sınava girmediğiniz sormanız gerekmektedir.
Saygılarımızla As Sürücü Kursu
02125092029

bende bügün yazılı sınavdan geçtiğimi öğrendim 76puanla :mrgreen: 9 ağustos sınav sonucları acıklandı ayrıca.

Siz 12.07.2014 tarihli Teorik Sınava mı girdiniz?
Temmuz sınavı ise o tarihte girmeniz gerekiyor, Direksiyon Sınavınız ise 02-03 ağustos veya 16-17 ağustos sınavıdır,sizi normal şartlar altında belirtilen tarihler de sınava girmeniz gerekmektedir,
Siz bu işin ucunu bırakmayın. Kursunuza neden sınava girmediğiniz sormanız gerekmektedir.
Saygılarımızla As Sürücü Kursu
02125092029
Gittim sordum ay sonunda olcak sanırım falan dediler aradım yine aynı dediler haber bekliyorum itşe :S eylül 1de de okul açılcak konyaya gidicem motorsuz mu gitcem :(

Abim hevesını kırmak gıbı olmasın ama ben nisanda sınava girdim(direksiyon) daha yeni alabildim ehliyetimi :D Tabı bunun 1 ayı benım ihmalkarlıgım ama sertıfıka falan olayı meb yaptıgı ıcın ve eğer istanbuldaysan emniyet randevu olayı cok sıkıntı e bide 1 hafta basım süresi veriyolar :D
Hayırlı olsun bu arada :D

Yok dostum ben konyadayım burada hızlı oluyor böyle işler. Araba ehliyetim de var bilmiyorum bir etkisi olur mu erken almak için. Bugün bi sorayım. Teşekkürler :)

bana 31 agustorta girebilceğimi söyledi 2 ayrı kurs ama arac ehliyeti aldıgım kurs hocasını sıkıstırdım 16 agustosta olabilecegini söyledi bende sürekli sıkıstırdım ve sonunda 15 agustosta aradı yarın gel sınavın var dedi baya mutlu oldum üniversite baslamadan rahat rahat gezim 1 ay bari

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar