Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba arkadaşlar yamaha x maxa yoneldık gittik pcx aldık vardır bir hayır. herşeyindne memnunum özellikle yakıtından 1 numara desem yeridir yalnız bir sorun var uzun yol denedim kasılma şişme asla yok ama hız yetersiz 110 dan yukarı çıkmıyor şimdi diyeceksinizki zaten 125 lik makine ne...
Merhaba arkadaslar 2 sene once xmax alicaktim son anda sym 250 gts modelini aldim ilk uzun yolumuda kazasiz belasiz izmir istanbul yaptim sonra maddi sikintilardan dolayi satmak zorunda kaldim simdi yamaha xmax 250 2007 modeli var arkadasimda cok temiz 25.000 km de sizce almalimiyim motor...
selam arkadaslar kafamda 2 model var benım ıcın surus emnıyetı yakıt tasarrufu ve saglam olması gerekıyor her motorsıklet gıbı sımdı dıyceksınızkı herkes bunu arıyor yalnız bazı motorlar suruste rahatsız edıyor kontrolu zor oluyor dengesız oluyor kısaca 2 motor arasında kararsızım biri piaggio...
selam arkadaslar yaklasık 10 gün önce dükkana paket servisi için asya shark almıstım ve bu zamana kadar hep çin malı motora bindim hepte pişman oldum ekonomik şartlar diyelim cheeta-mondial-asya-kanuni 150 cc scooter modelleri kullandım ama artık sogudum bu tarz motorlardan hep sorun hep motor...