Asya model scooter için hangi lastiği almalıyım önerileriniz nedir?

selam arkadaslar dükkana sipariş için asya shark scooter aldık
f1tj1.jpg

lastık ebatları 130/60-13 dıye gecıyor malum önümüz kış yagıslarda gelıyor ben lastıklerıne guvenmedım yagmurda kaymayan guvenılır bı lastıık onerebılırmısınız fıyatı cok yuksek olmayan metzeller dıye dusundum ama sızınde fıkırlerınızı almak ıstedım tesekkurler

O lastikler bırak yağmuru kuru asfaltta bile kayıyor. Pirelli yada Michelin'in scooter lastiklerine bak, fiyatı çok gelirse IRC'nin kışlık scooter lastikleri de olur.

model olarak hangısı olabılır pekı ben pek anlamıyorum oyuzden hanı kullanan arkadaslar varsa en azından daha faydalı olur benım ıcın metzeller nasıl sızce pekı marka model olarak yazarsanız daha ıyı olur

Michelin pilot sport sc tanesini 120 tl ye taksitle almıştım.Yağmurları 4 gözle bekliyorum sanırsam bu yorum yeterli :)

Michelin pilot sport sc tanesini 120 tl ye taksitle almıştım.Yağmurları 4 gözle bekliyorum sanırsam bu yorum yeterli :)
tesekkur ederım arkadasım yorumun ıcınde kış lastıgı degıl dıyorlar bunun ıcın genellıkle hız ve racıng ıcınmış benmı yanlıs duydum acaba

selam arkadaslar dükkana sipariş için asya shark scooter aldık

lastık ebatları 130/60-13 dıye gecıyor malum önümüz kış yagıslarda gelıyor ben lastıklerıne guvenmedım yagmurda kaymayan guvenılır bı lastıık onerebılırmısınız fıyatı cok yuksek olmayan metzeller dıye dusundum ama sızınde fıkırlerınızı almak ıstedım tesekkurler

Motosikletiniz hayırlı olsun.

Ben motosikletim için Michelin City Grip aldım ve yağmurda da test ettim. 100 üzerinden 90 veririm. Neden 90? Belki daha da iyileri vardır diye...:) 10 puanı oradan kırıyorum.

Bu kadar mı güzel olur? Motorun gidişi değişti. Islak zeminde motoru kaydıramadım diyebilirim. Kuru zeminde de başarılı. Virajlarda ve yan yatmalarda denemedim pek. Şehir içinde kullanıyorum viraj yok. :) Yalnızca düşük hızda slalom tarzı bir sağa bir sola yatırarak denedim ve sonuçtan memnunum.

Eğer sizin motosikletinize uygun ebatlarda michelin lastik varsa gözü kapalı alın derim. Memnun kalmazsanız ben sizden alırım.:) O kadar yani!...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar