şahsi motor alma zamanı geldi.!!!

selam arkadaslar yaklasık 10 gün önce dükkana paket servisi için asya shark almıstım ve bu zamana kadar hep çin malı motora bindim hepte pişman oldum ekonomik şartlar diyelim cheeta-mondial-asya-kanuni 150 cc scooter modelleri kullandım ama artık sogudum bu tarz motorlardan hep sorun hep motor yoruluyor bazı sorular sormak ıstıyorum bılgın kısılere.?

1- kymco 250 xciting 250 - sym gts 250 evo - gilera nexus bu modellerden birini almak istiyorum sizce hangisi bana uygun olur?

2- daha once 2-3 yıl çin malı motor kullandım ehliyetim var.! zorluk cekermıyım bunları kullanırken?

3-motorla uzun yol yapmayıda dusunuyorum ıstanbul-izmir istanbul - ankara gibi hangısı dogru secım olur?

4-heybetlı ve agır motoru sevmıyorum scooterde siz hangısını onerırsınız yakıtıda onemlı

TESEKKURLER.!!

ınceledım sym ve kymco ama canlı bır sekılde degıl kullanan yada onerısı olan arkadaslara danısayım dedım

3 u arasinda buyuk farklar yok ama nexus fiyat olarak daha yuksektir.Xciting gts ye gore biraz daha agir iri ve buyuk lastiklidir ama Sym daha seri biraz daha konforludur.ucu de uzun yola gider.Aralarinda fiyat olarak da en uygunu xciting.secim sana kalmis.

sym ile kymco arasında kaldım zorluk cekermıyım peki sence?

nerdeyse 300 kişi bakmış 2 kişiden yorum gelmiş bayagı yardımcı olan site anlasılan neyse eyw izleyici degıl yardımcı ve paylasımcı lazım abna oda bu sıtede degıl anlasılan soruj degıl

honda nc700 integra var paran yetiyorsa al, yetmiyorsa kafana gore takil.

Kymco downtown 300 e bi bakmanızı öneririm 30 bg motoru var anladığım kadarıyla biraz hızda istiyosunuz bence güzel motor ama bütçe konusu sıkıntı olabilir çünkü 250 cc üstüne sağlam vergiler var.

http://www.youtube.com/watch?v=cPslaUJpr_A Altın elbiseli adam incelemişti.

Soru bunlardı ama cevaplar başka

1- kymco 250 xciting 250 - sym gts 250 evo - gilera nexus bu modellerden birini almak istiyorum sizce hangisi bana uygun olur?

2- daha once 2-3 yıl çin malı motor kullandım ehliyetim var.! zorluk cekermıyım bunları kullanırken?

3-motorla uzun yol yapmayıda dusunuyorum ıstanbul-izmir istanbul - ankara gibi hangısı dogru secım olur?

4-heybetlı ve agır motoru sevmıyorum scooterde siz hangısını onerırsınız yakıtıda onemlı

Marka Model Kıyaslama Sayfasındaki Konulara BAKIN Sym-Kymco mutlaka Kıyaslanmış Sorulmuştur.
http://www.motosiklet.net/forum/marka-ve-model-kiyaslamalari/
Sorulmamışsa siz sorun mutlaka cevap gelir.
ama cevap verenlerin solda bilgi kısmına bakın.
yani kulaktan dolma bir seyler bilen duyan herkes doğru yanlış yorum yazacaktır.
kullanan birilerine sorun.
*cevap gelmezse daha garantisi forumda her markanın kendi sayfası var burda modeller hakkında bilgi-yorum var.
SYM sayfası : http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/?pp=20&daysprune=-1&prefixid=11_SYM_Motosiklet
Kymco Sayfası: http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/?pp=20&daysprune=-1&prefixid=23_Kymco_Motosiklet

Uzunyol:
Çok Rahat Gidersiniz.200-250cc Scooter lar Genelde Su Soğutmalı Oluyor hız olarakta iyi.125cc Çin Malı Cub ile (97cc) 2 gunde 750km giden varsa siz bunlardan biriyle 1günde 500-700km rahat gidersiniz.

Son düzenleme:

sbr

Soru bunlardı ama cevaplar başka

cevap 1: gilera yı ele bence.. kymco da sym de kaliteli maknalar (gileraya kalitesiz demek istemiyorum parça vs yüzünden eledim) hangisi gözüne daha hoş geliyorsa onu al.
cevap 2: zorluk çekmezsin. tabi motora alışana kadar.. herkes ilk bindiği motorda azda olsa zorluk çeker..
cevap 3:bu motorlar maxi scooter'dır.uzun yolda zorluk çıkarmaz..
cevap 4:mademki ağır motor sevmiyorsun neden maxiscooter almayı düşünüyosun? o paralara daha küçük ve kaliteli scooter alabilirsin. yakıtları hakkında tam bilgi sahibi değilim araştırırsan bulursun.

Genelde Model yazısının sonunda i yada evo yazıyorsa Enjeksiyonludur.
250cc de olsa 100km de maximum 3.5lt yakar bu miktar Çin Malı 150cc Scooter yakıyor normalde

Para varsa gilera nexus (italyan marka sonuçta :thumleft: kymcho sym de sorunsuz markalardandır. şimdiden hayırlı olsun :)

Genelde Model yazısının sonunda i yada evo yazıyorsa Enjeksiyonludur.
250cc de olsa 100km de maximum 3.5lt yakar bu miktar Çin Malı 150cc Scooter yakıyor normalde
iyide ben çin malı motorda 140 km 10 tl yakıyorum ama ? sym ve kymco bugun gordum guzel makıne nexus daha goremedım gonlum sym den yana sızce nasıl kafam karıstı :S

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar