Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Anahtarı takıp marşa basıyorum, motor çalışır hale gelince farlar normal şekilde yani sönük şekilde yanıyor. Sonra gaz verince yine normal olarak far ışıkları artıyor. Ama 2-3 saniye sonra komple kapanıyor. Uzunları bile yakamıyorum. Motoru tekrar aç kapa yapıyorum, yine farlar önce az yanıyor...
Merhabalar. Yarın sabah uçakla şehir dışına gidip öbür sabah döneceğim. Daha önce oraya araç park etmedim. Motoru Sabiha'nın otoparkına parkedersem ne kadar ücret öderim? Veya yakınlarda önereceğiniz, motoru park edebileceğim veya bağlayabileceğim yer var mıdır?
Yağmurluk için çok fazla miktarda para harcamak istemiyorum. Şık bir şey olmasına da gerek yok. Pratik önerileriniz var mıdır ? Mesela Decathlon'da uygun bir şey bulabilir miyim. Bazen 1 saat boyunca yolculuk yapıyorum. Suyu 2 saat boyunca hiç içeri almaması lazım.
Balıkçı yağmurlukları da...
Merhaba. Kymco Super 8 125 cc'lik scooter kullanıyorum. 18000 civarındayken genel bakıma sokmuştum. Şimdi 20.000 kmyi geçti. Bu akşam 150 km yol yapacağım. Hatta bu yolu gidiş geliş şeklinde bu hafta 3 defa yapacağım. Yani 300x3'den 900 km daha süreceğim. Motor yağını hemen değiştirmeli miyim ...
Merhabalar. Kymco Super 8 scooterım ile İstanbuldan Kocaeli'ne gideceğim. Nelere dikkat etmem gerekir, ne kadar sürede bir mola vermeliyim bilgi verebilir misiniz ? En fazla hızı 100'e kadar çıkıyor. Hep 100 ile gitsem 1 saat sürer ama biz ona 1.5 saat diyelim. Bu mesafe içerisinde ne kadar...
Aklınıza gelen, elinizde patlayan bir şeyler varsa söyleyebilir misiniz :mrgreen:
Geçen gün 2 saatlik yolculuk sonrasında sele altından elime aldığım zincir neredeyse tutulamayacak kadar sıcaktı. Daha motor dünyasına girdiğim için benim için ufak bir ipucu oldu, içecek bir şey kesinlikle koymam...
Merhabalar. Dün Scooter alarak motor dünyasına giriş yaptım. Motoru aldığım gibi İstanbulda 3 günlük yaağışlı hava bekleniyormuş :pr:
Şu an çalıştığım yerde, kapalı garajda. Ama eve dönerken götürürsem evin önünde yağmur yiyecek. Yağmur yağışı motora ne gibi zarar verebilir? Yağmurdan sonra...
Arkadaşlar merhaba. Ehliyet sınavını yeni geçtim, henüz evraklar hazırlanıyor. Ben şimdiden 2. el bir motor alsam veya ehliyeti aldıktan sonra alsam ne gibi işlemler yapmam lazım? İnternetten araştırdım ama her sene değişebiliyor. Teşekkürler şimdiden :)
Merhaba arkadaşlar. 2-3 gün önce ehliyet sınavını geçtim ve 3-4-5 bin civarında 2. el bir scooter almayı düşünüyorum. En aktif motor forumu olarak burayı buldum ve artık ben de aranıza dahil oldum :)
Araştırmalarıma göre bu ikisi ön plana çıktı. Sym'nin tasarımı hoşuma gitti ama genelde...