cbr125races kullanıcısının son içeriği

1. C

izmirde 22mm gidon için kelepçe arıyorum

merhaba arkadaşlar izmirdeki motor mağzalarına baktım ama bulamadım elinde böyle bir parça olan var mı acaba; gidonu yükseltmek için kullanıcam u şeklinde gidon kelepçesi
  2. C

347. Dönem Kısa Dönem Askerlik

Aramızda askere giden arkadaş var mı? Varsa şimdiden hayırlı tezkereler benim düştüğüm bölük: Adı ve Soyadı ONUR CAN KAYA Kuvveti Kara Kuvvetleri Komutanlığı Sınıfı BANDO Statüsü Kısa Dönem Er Branşı - İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 3'üncü P. Eğt. Tug. K.lığı...
  3. C

mt'ye popilist yaklaşım: yeni yeberem

herkese merhaba askerlik öncesi son 20 günümü değerlendirmek üzere izmire baba evine geri döndüm ve kendime bi ybr aldım. rahat ve güzel bir motor ben gidince babam kullanıcak motoru 5 ay onun için de başlangıç motoru olucak işte birkaç foto: bu da izmirde bizim orda parkta yatan çok çok...
  4. C

2010 XCİTİNG250 GARANTİ KAPSAMINDA TEMİZ

Motorun 2.sahibiyim kafanız rahat alabileceğiniz bir motor. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kymco-2010-ekim-cikisli-garanti-kapsaminda-temiz-90281532/detay
  5. C

çok uygun garantili faturalı Lenovo netbook

arkadaşlar acil satıyorum ilgilenenler için ilan linki http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-netbook-0-gibifaturali-garantili-ekstra-cantali-57042448/detay/
  6. C

eskişehirde hurda motor alıcak yer?

arkadaşlar yarın eskişehirde olucam hurdaya çıkarılmış as 125t motorumu parçaları kullanmak için alabilcek kimse tanıo musunuz
  7. C

450 liraya lenovo netbook

arkadaşlar sıfır gibi çok az kullandım teknosa faturalı ekstra sportif taşıma çantası var ekstra olarak ufak mouse fln da verebilirm modeli lenovo s10-2 özelliklerine bakabilirsiniz netten
  8. C

rumelikavağı iskele restorana gitmeyin!!

arkadaşlar dün kilyos tarafına gittim motorla garipçe köyü rumeli feneri rumeli kavağını dolaştım hava da çok güzeldi keyifli bi yolculuktu. Rumeli kavağında iskele restoran denilen yerde arkadaşımla balık yedik. Arkadaşlar bu lokantaya kesinlikle gitmeyin restoran mı batakhane mi belli diil...
  9. C

hangi aracın tipi daha kotu sizce

bence tüm zamanların en çirkin arabası lada
  10. C

an 125 arıza yardım!!

arkadaslar an 125 motorum 1 bikac gun once sabit hızda giderken değişik bi ses cıkardı (ufak bi patırtı) daha sonra motor normal giderken cok titreme yapmaya basladı motorcuya goturdum motorun sagına soluna baktı bişeyi yok dedi. Ben de kullanmaya devam ettim. Bugun de yolda giderken motor bi...
  11. C

vınn veya turevi servisleri kullanan var mı?

arkadaslar vınn jett veya o servislerden birini almak istiyorum kullanan arkadaslar bilgi verebilir mi? hızı nasıl? kota durumu nasıl?Çabuk aşılıyor mu? Heryerde çekiyor mu? Cevaplarınız için şimdiden tesekkurler
  12. C

2005 CBR600f kazasız masrafsız temiz

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-cbr-600-f-2005-model-bakimli-hic-masrafsiz-kazasiz-600f/detay
  13. C

cbr 125 şanzıman dağıldı!!!

arkadaşlar merhaba cbr 125imin şanzımanı dağıldı (motor2006 model 18.000de) tamircinin dediğine göre şanzıman mili kırılmış motor 1.vitese takıo ama daha sonrası yok mondial servisinin solediğine göre sadece parca 700 liraymıs cbr 125iniz varsa vitesleri cok dikkatli değiştirin ben sakin bir...

Yeni mesajlar