Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba arkadaşlar izmirdeki motor mağzalarına baktım ama bulamadım elinde böyle bir parça olan var mı acaba; gidonu yükseltmek için kullanıcam u şeklinde gidon kelepçesi
Aramızda askere giden arkadaş var mı? Varsa şimdiden hayırlı tezkereler benim düştüğüm bölük:
Adı ve Soyadı ONUR CAN KAYA
Kuvveti Kara Kuvvetleri Komutanlığı
Sınıfı BANDO
Statüsü Kısa Dönem Er
Branşı -
İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 3'üncü P. Eğt. Tug. K.lığı...
herkese merhaba askerlik öncesi son 20 günümü değerlendirmek üzere izmire baba evine geri döndüm ve kendime bi ybr aldım. rahat ve güzel bir motor ben gidince babam kullanıcak motoru 5 ay onun için de başlangıç motoru olucak işte birkaç foto:
bu da izmirde bizim orda parkta yatan çok çok...
Motorun 2.sahibiyim kafanız rahat alabileceğiniz bir motor.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kymco-2010-ekim-cikisli-garanti-kapsaminda-temiz-90281532/detay
arkadaşlar acil satıyorum ilgilenenler için ilan linki
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-netbook-0-gibifaturali-garantili-ekstra-cantali-57042448/detay/
arkadaşlar sıfır gibi çok az kullandım teknosa faturalı
ekstra sportif taşıma çantası var ekstra olarak ufak mouse fln da verebilirm
modeli lenovo s10-2 özelliklerine bakabilirsiniz netten
arkadaşlar dün kilyos tarafına gittim motorla garipçe köyü rumeli feneri rumeli kavağını dolaştım hava da çok güzeldi keyifli bi yolculuktu. Rumeli kavağında iskele restoran denilen yerde arkadaşımla balık yedik. Arkadaşlar bu lokantaya kesinlikle gitmeyin restoran mı batakhane mi belli diil...
arkadaslar an 125 motorum 1 bikac gun once sabit hızda giderken değişik bi ses cıkardı (ufak bi patırtı) daha sonra motor normal giderken cok titreme yapmaya basladı motorcuya goturdum motorun sagına soluna baktı bişeyi yok dedi. Ben de kullanmaya devam ettim. Bugun de yolda giderken motor bi...
arkadaslar vınn jett veya o servislerden birini almak istiyorum kullanan arkadaslar bilgi verebilir mi?
hızı nasıl?
kota durumu nasıl?Çabuk aşılıyor mu?
Heryerde çekiyor mu?
Cevaplarınız için şimdiden tesekkurler
arkadaşlar merhaba cbr 125imin şanzımanı dağıldı (motor2006 model 18.000de)
tamircinin dediğine göre şanzıman mili kırılmış
motor 1.vitese takıo ama daha sonrası yok
mondial servisinin solediğine göre sadece parca 700 liraymıs
cbr 125iniz varsa vitesleri cok dikkatli değiştirin
ben sakin bir...