- Konu Yazar
arkadaşlar dün kilyos tarafına gittim motorla garipçe köyü rumeli feneri rumeli kavağını dolaştım hava da çok güzeldi keyifli bi yolculuktu. Rumeli kavağında iskele restoran denilen yerde arkadaşımla balık yedik. Arkadaşlar bu lokantaya kesinlikle gitmeyin restoran mı batakhane mi belli diil. Garsonlar sanki hapishaneden yeni çıkmış insan içine yıllardır çıkmamış gibi sert sert hareketler, yüzlerinde gram gülümseme yok insanı yemek yediğine pişman eden bi tavır içindeydi. Ayrıca restoran sahipleri de müşteriyi nasıl kazıklasam die yeni metotlar bulmuşlar. Menude fiyatları net olarak yazmamıslar kime ne soksam kardır mantıgı içindeler gelen hesaba itiraz etme durumum oldu çünkü ne idüğü belirsiz bi servis komisyonu koymuslar ben de tepkimi gösterdim doğal olarak. Hesabı getiren garsonun terbiyesiz tavırlarıyla karşılaştım. Müşteriyle nasıl konuşacağını bilmeyen saygısız ve medeniyetsiz çalışanları olan iğrenç bir mekan bu İskele Restoran rumelikavağına girdiğinizde direk karşınıza çıkıyor. Motorcu arkadaşlarım çok sık garipçe kilyos sarıyer taraflarına gittiği için uyarmak istedim iiakşamlar