cbr 125 şanzıman dağıldı!!!

arkadaşlar merhaba cbr 125imin şanzımanı dağıldı (motor2006 model 18.000de)
tamircinin dediğine göre şanzıman mili kırılmış
motor 1.vitese takıo ama daha sonrası yok
mondial servisinin solediğine göre sadece parca 700 liraymıs
cbr 125iniz varsa vitesleri cok dikkatli değiştirin
ben sakin bir kullanıcı olmama rağmen başıma boyle bir olay geldi
motoru suan için kapalı bi yere kapattım ve yaptıramıcam cunku masraf aşıyo beni
bu konuda tavsiye edebileceğiniz biyer var mı veye 2.el parcaları nerden bulabiliriz?

geçmiş olsun üzüldüm açıkçası pahalıda buldum :cyclopsanonada üzüldüm :pale:aynı motora sahibim ve havalar bozuk olduğundan pek sürmüyorum ama daha dikkatli olucam bundan sonra...umarım kısa zamanda altından kalkarsın

Tebrikler zoru basarmissin.

Nasil bi sakin kullanimda basardin merak ettim.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçmiş olsun da Mondial servisinde ne işin var:p

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Yok canım..Honda ya bişiy olmaz... Tamircine öyle gelmiştir... :p.. Honda bu...Hayat onda....

Nerde bu Honda sampatizanları?.. :p

Geçmiş olsun.. :rendeer:

Çamur at izi kalsın,mantığa bak:p,yağda çalışan parça ,kullanım hatası da olabilir,miniminnacık bir olasılık daha var o da sizin beyniniz.:p

slm

arkadasım öncelikle motorunu anlayan bir ustaya götür servis falan hikaye daha sonrada gerçekten güvendiğin bir usta baksın eksik parçalarıa sahibinden.com da cok cok uygun fiyata bulursun.isim vermem belkı dogru olmaz ama orda ne ararsan var bunu unutma yedek parça ordanda motorsiklet bölümüne bak

Geçmiş olsun dostum ters bir hareket yaptın o yüzden mi oldu? Şanzuman kolay dağılabilecek bir parça değildir yaa.Burda adam motosikleti 3. vitesten 2ye bir çekiyor.(Yarı otomatik) Motosiklet yırtılıyor kayıyor. . .Bir baktım 17000 de mondial:D

olr böyle vakalar arkadaşlar... geçen gün şirkete aldığımız sıfır atego da başımıza şöyle bir olay geldi.... araç sibob kesti ve rolantide çalışıyordu.... stop ettikten sonra baya bir marş yapıldı ama araç çalışmadı... sonuç motoru indirdiler... mersedes dandik kamyonmu yapıyor hayır... ama bazen teknik arızalar çıkabiliyor...

Allah Allah şaşırdım, isterse 40.000 de olsun motor bu kadar kolay mı bu iş :cyclopsan Geçmiş olsun ama kendi servisine götürsen en iyisini edersin.

Buna herkes çok şaşırmış Allah yapısımıki bu şanzuman dağılmasın herhangibir sebepten zorlamadan vs den olabilir bu tür şeyler, ben hiç şaşırmadım 0 km ismi modeli lazım olmayan araçların şanzuman dağıttığına bizzat şahidim ..ve bunlar ünlü markalar hondaya çamur atmak için fırsat kollayanlar var...

cok yuksek fıyat cıkarılmış arkadasım o kadar tutmaz ustanı degıstır en azından honda dan anlayan bırını bul eger istanbuldaysan benımle haberleş yardımcı olurum.Tel 0535 976 08 78

oncelıkle gecmıs olsun sahıbınden.comda 1 tane var 250 lıra ıstıyo ıstersen bi bak orjınal bi parca

anes motordan hakan bey var sitede ona bi ulaş teknik servisleride var onların sana yardımcı olabileceklerini sanıyorum.

olmaz diye şartlanmışsınız HONDA olunca bozulmaz diye birşey yok sonuçta kul yapısı bu
geçmiş olsun kardeş üzücü bir durum

Geçmiş olsun arkdaşım üzüldüm.Honda dan memnunum çok şükür bir sıkımtı yaşamadım henüz ancak neticesinde kul yapımı olabilir ancak kolay başarılabilcek bir şey de değil başına gelen.
Sakin kullandığından bahsetmişsin ilk sahibi misin motorun?

cok yuksek fıyat cıkarılmış arkadasım o kadar tutmaz ustanı degıstır en azından honda dan anlayan bırını bul eger istanbuldaysan benımle haberleş yardımcı olurum.Tel 0535 976 08 78

valla ben şaşırmadım

bir aynası 100 küsür tl

sinyali 100 küsür tl

yedek parçası en pahalı motorlardan biri cbr125:pale:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar