Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bu arabaları çıktıkları yıllara göre değerlendirmek lazım aslında , çünkü bu arabalar üretildikleri yıllarda çok popülerdiler vede çok güzel arabalar olarak görülüyorlardı.
hangisine veriym farem gitmedi şimdi anıları var hepsinin. tanju daha mersedes getirmemişti o zamanlar talihsiz büyüdük :rendeer: kartalın bagajında trafiği çözdüm
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
murat 131 var mah de motosiklet tamircisi herşeyini kendi yaptı 6 ayda çok dehşet çok şekil bir araç çıkardı ortaya yanına uğrarsam gün içinde footsunu çekip eklerim eski arabalar güzel be abicim hele düzgün bakarsan ama senin bu sunduğun seçeneklerd kesinlikle ladada tip yok )
bundan 20 yıl sonra cbr hakkında da görürüz ole anket
ben de suan işe ladayla gidip geliorum burda çirkinlik zamanın tasarımlarının çirkinliği 80'lerde 90'larda nasıl giyinmişimiz bu kıyafetleri fln diosak bu araçların tipleri de komik gelio bana suan yoksa işlevsellik olarak bi problem yok.