hangi aracın tipi daha kotu sizce

tipi en kötü araç hangisi sizce?

• Kullanılan toplam oy
    28
bu arabaları çıktıkları yıllara göre değerlendirmek lazım aslında , çünkü bu arabalar üretildikleri yıllarda çok popülerdiler vede çok güzel arabalar olarak görülüyorlardı.

yeni çıkan skodalar güzelmiş yine ama ladayla alakası yok artık onların diye biliorum

hangisine veriym farem gitmedi şimdi anıları var hepsinin. tanju daha mersedes getirmemişti o zamanlar talihsiz büyüdük :p:rendeer: kartalın bagajında trafiği çözdüm

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
murat 131 var mah de motosiklet tamircisi herşeyini kendi yaptı 6 ayda çok dehşet çok şekil bir araç çıkardı ortaya yanına uğrarsam gün içinde footsunu çekip eklerim eski arabalar güzel be abicim hele düzgün bakarsan ama senin bu sunduğun seçeneklerd kesinlikle ladada tip yok :()

aslında torosu da koyucaktım da seceneklere dier aracların sansı kalmıcaktı o yuzden koymadım:)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Murat 131 hariç hepsi kötü, 83 kambur kartalla öğrenmiştim araba kullanmayı iyi kıçını atar,kullanması zevklidir.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Günümüzde hala kullanıldıklarından bu şekilde genelleme yapmak ne derece doğru?...:farao:

Bizim çocukluğumuzun en iyi araçları idi onlar... Onları görünce iç geçiren bir neslin insanıyız...

Ayıp..... :farao:

Ben de cbr125 in tipini hiç sevmem.... Ama gördünmü hiç öyle anket?...

Her kör malın topal alıcısı olur....

bundan 20 yıl sonra cbr hakkında da görürüz ole anket:)

ben de suan işe ladayla gidip geliorum burda çirkinlik zamanın tasarımlarının çirkinliği 80'lerde 90'larda nasıl giyinmişimiz bu kıyafetleri fln diosak bu araçların tipleri de komik gelio bana suan yoksa işlevsellik olarak bi problem yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar