Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ehliyet almak istiyorum ve daha ekonomik ve mantıklı olan yol olarak direk A2'ye yazılmayı düşünüyorum.Fakat eğitim motorlarının ağırlığından korkuyorum.Sırf bu yüzden A1'e yazılınır mı?
Daha önce hiç binmedim.
Arabada olduğu gibi tüm kurslar da motosikletler de mi düz ve otomatik vites olarak alınıyor?
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:10 ----------
Güncel +++
Sürmek için çok hevesli olduğum motosiklet izlediğim kaza videolarından sonra kabusa döndü.Başlarsam illaki kötü bir şey yaşayacağım gibi geliyor ama sürmekte istiyorum.Ne önerirsiniz ne yapmalıyım?
Kalabalık olmasın diye 2 soruyu tek başlıkta sordum.
1)Aslında aklımda fiddle vardı ama ucuz olması sebebiyle düşündürdü.Sıkıntı çıkarır mı?
2)İlk motorum olucak bilgim yok ne masrafları olur?
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:10 ----------...
Motosiklet öğrenmek istiyorum fakat çevremde scooter kullanan tanıdığım yok.Vitesliyi gözüm yemiyor direk.A2 Ehliyette scooter eğitimi var mı?Nasıl öğrenebirim?
Yeni başlayacağım,şehir içi kullanacağım her zaman.Tarz olarak gönlüm fiddedan yana ama o fiyata sıfır mash var.Sizce hangisi neden alınır yada başka bir motor mu tavsiye edersiniz?
Kemerburgaz Cd. yokuşunda yarım kask ve peçeli arkadaş burdaysa helal olsun demek istiyorum.Arkayı üst üste 2 kez kaydırıp asi bir bakış attı.Motoru olmayan benim film şeridi gibi aklımda kaldı :)
Tabii ki tavsiye verecek seviyede değilim ama bende öyle düşünürdüm bazen.Fakat bi arkadaşımın 200'lüğünde arkada olmama rağmen o canavarlığı hissettim.Biraz tecrübe olması lazım.O bi süre sonra yetmeme duygusunu hissetmeden olmaz diye düşünüyorum.