Maalesef topcase yoksa veya scooter sirt cantasi dışında pek alternatifimiz yok. Gidona takmak manete takmak , market arabasini tutarak götürmek pek sağlıklı şeyler değil. Ya sırt cantasi,ya arkaya örümcekle bağlama. Ikisinindd dezavantajları var. Sirt cantasina herseyi koyamazsin ve de zaten çok koyamazsin. Örümcege yine hersey uygun değildir onada çok koyamazsin. Ekstradan 600luk 1000lik bi ss yada naked makineyle orumcekte süt kaşar peynir ekmek taşımak pekte hoş gözükmüyor

Tamam ben de motosiklet aşığı bi insanım ama motosiklet her şeydir araba gereksizdir motosiklet her ihtiyacimizi görür diyenler bi doğu illerindeki o soğugu hissedip bir de 3 4 km yakınlarında market olmasında göreyim ben onları ss-naked makineyle ne kadar ney yapabiliyorlar

Demem o ki topcasesiz bir motosiklet alıyorsaniz işiniz epey zor, araba şart. Yani sırt çantası gibi ufak tefek çözümler alternatifler sunulabilir 3 4 parçada al felan denilebilir ama motosiklet fiyatlarının araba fiyatlarina yaklaştığı günümüzde zevkimiz diye bindigimiz motosikletlerle böyle şeylerle ugrasmak bana pek mantıklı gelmiyor.
Not : Bu yorum topcasesiz ss - naked modelleri üzerine ve ss nakedde olsa motosikletle her işinizi görürsünüz araba gereksiz diyenlere ithafen yazılmıştır.