- Konu Yazar
Oturulduğunda gösterge paneli gözüküyor mu?
Çıldırıyorum.. göstergeyi niye göremeyesin asıl sorun bu olmalı bence
Evet baktım. Sen moturun üstüne yatmıyorsun veya aşağı pozisyonda değilsin ki. Yüksekte ve havadan bakıyorsunGösterge alt tarafta ve gidonun arkasında kalıyor sanırım resimlerinde görebilirsiniz
Klavye moturun demiş düzeltemedim.Evet baktım. Sen moturun üstüne yatmıyorsun veya aşağı pozisyonda değilsin ki. Yüksekte ve havadan bakıyorsun
Ne çok seviyorsunuz bilginiz olayan konuda yorum yapmayı.
Kullanmadıysanız, oturmadıysanız, bilmiyorsanız,kimse sizin gırtlağınıza basmıyor cevap verin diye, geyiğe dökmeyin işi arkadaşlar, ayıp. Insanları soğutuyorsunuz, kaldı ki bizler de soğuyoruz artık.
Kanuni Storm 150 motosikletin gidonundaki plastik kablo gizleyen cover, kadranın görüş açısını bozmaktadır. Boyu kısa olan arkadaşlar biraz ayağa kalkmaları veya öne eğilmeleri gerekebilir. Boyu 1.80 olan bir adam görebilir, sadece en alt kısımları biraz zor gözükür.
Ne çok seviyorsunuz bilginiz olayan konuda yorum yapmayı.
Kullanmadıysanız, oturmadıysanız, bilmiyorsanız,kimse sizin gırtlağınıza basmıyor cevap verin diye, geyiğe dökmeyin işi arkadaşlar, ayıp. Insanları soğutuyorsunuz, kaldı ki bizler de soğuyoruz artık.
Kanuni Storm 150 motosikletin gidonundaki plastik kablo gizleyen cover, kadranın görüş açısını bozmaktadır. Boyu kısa olan arkadaşlar biraz ayağa kalkmaları veya öne eğilmeleri gerekebilir. Boyu 1.80 olan bir adam görebilir, sadece en alt kısımları biraz zor gözükür.
Görmeni gerektirecek pek bişi yok,
1- benzin göstergesi %90 bozuk gösterir.
2- Akü durumu
3- Kadran.
Gittiğin hızlar kadranın ust taraflarına denk geldiği iiçin problem olmaz. Endise etme.
Teşekkür ederim gerçekten böyle olumlu mesajlar hevese heves katıyor.
Rica ederim, o zaman bombayı patlatabilirim, eğer almak gibi bir niyetin var ise sakın alma![]()
yıllardan beri bizde var bu motor. İtü'deki bir arkadaştan almıştık 15 binde. 50 bin km olmuştur 2 senedir km saati çalışmıyor. 38 binde durmuş işte sen düşün. Motor çok sıkıntı çıkarmıyor aslında. Bakmak lazım motora. Nerde tırak orda bırak olursa elbet sıkıntı çıkarıyor. Bu yaşa gelmesi bile gayet güzel.