Çağrı Aydın kullanıcısının son içeriği

1. Çağrı Aydın

Chopper Mühendisi

Kanal Adresi: https://www.youtube.com/@choppermuhendisi Chopper/Cruiser motorsikletler ile ilgili işin mühendisliği, teknik bilgiler, model incelemeleri, tamir/bakım/custom bilgileri ve motorsikletlerin tarihçeleri üzerine bir youtube kanalı açtım. Türün meraklılarını beklerim. Instagram...
  2. Çağrı Aydın

Kask tavsiyesi

HJC C70 o bütçe ile alınabilecek en sessiz kask gibi görünüyor. Denedim, hayran kaldım kaska. Sadece intercom takılamadığı için vazgeçmem gerekti. Scorpion kasklardan kesinlikle uzak dur derim. 2 yıl kullandım. Arkadaşlarım da değişik modellerini kullandı. Gürültü konusunda berbatlar. Şu anda...
  3. Çağrı Aydın

300k max motosiklet önerisi

Yedek parçaları dehşet derecede pahalı. Örnek: Enjektörü 30.000 lira.
  4. Çağrı Aydın

Galiba V Strom 250'yi getirmeyi bırakmışlar. Suzuki.com.tr sitesinde de göremedim.
  5. Çağrı Aydın

Ben de 1,93 boyunda biri olarak yardımcı olmaya çalışayım. Naked ve supersport: Bunlardan uzak duruyoruz. Çünkü bizim boyumuzdaki insanlar malesef buna sığamıyor. Scooter'ı da sen elemiştin. Geriye enduro ve cruiser'lar kalıyor. Cruiserlarda Japon bir tek Kawasaki Vulcan S var bütçeni aşıyor...
  6. Çağrı Aydın

Motosikletime Anlas Capra taktım.

Hortlatayım konuyu. Hyosung GV 250'ye bir set Anlas Capra taktım çünkü başka ölçülerde lastik bulamadım. Alırken içime sinmemişti çünkü 80% asfalt, 20% arazi tipi bir lastiği cruiser tip motora takıyordum (Önceki motorumda da Metzeller Marathon Ultra kullanmıştım. Lastik konusunda pimpirikliyim...
  7. Çağrı Aydın

Kask Tavsiyeniz Nedir ?

Rapid serisi hakkında bir bilgim yok. Eşim için LS2 Stream Evo kask aldık. 200 km yol yaptıktan sonra (uzunyol) gürültü, uğultu sorunu var mı diye sorduğumda kaskın çok rahat olduğunu söyledi. Benim kendi kaskım Scorpion EXO Combat 2. Hiç memnun değilim. Hep kendime soruyorum nereden buldum bu...
  8. Çağrı Aydın

250CC'den HD veya Shadow'a geçilir mi ?

Devir göstergesi ile karbüratör rölanti ayarı yapılıyor. Benzini ben şuradan anlıyordum. Motoru salla. Çalkantı sesi geliyorsa benzin var. Tripmetrede 200 km'yi gördüğünde de usluca benzinciye git. Motorumda 2 gösterge olsa devir ve tripmetre koyardım sadece.
  9. Çağrı Aydın

Superlight 125 Customization için yardım

Falcon Freedom'da bulabilirsin. Bulamazsan cup motorlar topuk viteslidir, bir tanesini alıp uydurabilirsin.
  10. Çağrı Aydın

Sitenin Yaş Ortalaması ve Mesleklerimiz?

35 yaşındayım. Gemi inşaatı ve gemi makineleri mühendisiyim.
  11. Çağrı Aydın

Kask Tavsiyeniz Nedir ?

Scorpion'dan uzak dur, çok uğultu alıyor. Arai iyidir düşürebilirsen, hjc iyidir, ls2 stream evo serisi iyidir.
  12. Çağrı Aydın

dükkanın önüne park ettirmemek

@eserasking Sen gittikten sonra motoruna zarar verir, "benim haberim yok" der. Aslında bilirsin Hiç çektirtmekle uğraşmazlar. Motoruna zarar verirler. Kimin yaptığını bilirsin aslında ama ispatlayamazsın. Motorundaki hasarla kalırsın. Adam lastiğini deler, aynanı kırar, deponu boydan boya...
  13. Çağrı Aydın

Yeni başlayan birisi için Chopper önerisi

150 bin bütçe ile sıfır motorsiklete binmeye kalkarsan mesela Honda sana diyor ki "Dio (109 cc scooter) yada CB125F (125 cc commuter) ne vereyim abime ?" Chopper'a bineceğim. Japon istiyorum diyorsan ulaşabileceğin en "ucuz" seçenek şu: Kawasaki Vulcan S (600.000 ₺, o da 1 tane. Diğerleri...
  14. Çağrı Aydın

Yeni başlayan birisi için Chopper önerisi

Önce ekipmanınızı toplayın. Kask, ceket, pantolon, eldiven, bot beşliniz olsun. Geriye kalan paranızla motor alın. Motoru alırken elinizdeki paranın tamamıyla motor almayın. Farazi rakamlarla konuşuyorum. 130.000 kaldı diyelim. 100.000 max motor bütçeniz olsun. Çünkü 2. el motor alıyorsunuz...

Yeni mesajlar