300k max motosiklet önerisi

Motosikleti
CB750A
Jawa 300CL
bayiler ikinci ele de kredi kartıyla taksit yapabiliyor.

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
Onerilenler icinde en mantiklilari crf250 ile fantic ama begenmedin.
voge 300 icin agustosta kofte bulusmasinda birisi "aman abi uzak dur, arkadasta vardi cok cekti, pisman oldu" dedi. O zamanlarda inceledigim bir motordu.
300bine hem sifir hem taksit hem de heybetli/yakisikli motor biraz zor. Arazide de kullancam demissin, arazi icin olan kucuk cc motorlar ince olur zaten. Bi gsler kalipli benim bildigim.
Sanirim arazide kullanacagim dememis, ben yanlis anlamisim.

Son düzenleme:
Motosikleti
Yamaha XSR700
Arazi söz konusuysa Crf derim ben. Zaten bütçe de ancak ona yetiyor. Varsa paran heybetli Africa Twin, r1250gs adventure falan da alabilirsin tabii ki ama yoksa arazide senin en mutlu edecek, o boyla altında sırıtmayacak yegane motor crf250rally.

Motosikleti
Hyosung GV 250
192 boyundayım scooter harici tüm önerilere açığım şehir içi kullanacağım genel olarak ara sıra da İstanbul Bolu İstanbul Sakarya İstanbul Çerkezköy gibi kısa mesafeler yapabilirim önerileriniz nelerdir
Sıfır şart bu arada kredi kartı ile alacağım
Ben de 1,93 boyunda biri olarak yardımcı olmaya çalışayım.

Naked ve supersport: Bunlardan uzak duruyoruz. Çünkü bizim boyumuzdaki insanlar malesef buna sığamıyor.

Scooter'ı da sen elemiştin. Geriye enduro ve cruiser'lar kalıyor.

Cruiserlarda Japon bir tek Kawasaki Vulcan S var bütçeni aşıyor. Diğerleri (Made in China) güvenilirliği tartışmalı. "Sıkıntı yok" dersen CFMoto CLC 450'ye bakabilirsin.

Endurolarda Honda CRF250 güzel seçenek aslında. Arazi motoru demişsin ama o olay kolayca çözülebiliyor. Arazi lastiklerini atıp asfalt lastikleri takıyorsun. Kullanması son derece eğlenceli, asfaltta iyi tutan, yedek parça ve kalite sorunu yaşamayacağın bir adet Japon Supermoton oluyor.

Eğer "ben yine de arazi motoru kasası istemiyorum" diyorsan Suzuki V-Strom 250 ideal seçenektir. Çanta takımları + ön tarafa takacağın sağlı sollu kumaş çantalarla motoru daha da irileştirme şansın var.

Millet mümkünse arkadaşın "altımda güzel dursun" isteğini hor görmeyin. 1,90 üstü insan için motorsiklet seçimi cidden karın ağrısıdır çünkü. Ben anlayabiliyorum arkadaşı.

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
Ben de 1,93 boyunda biri olarak yardımcı olmaya çalışayım.

Naked ve supersport: Bunlardan uzak duruyoruz. Çünkü bizim boyumuzdaki insanlar malesef buna sığamıyor.

Scooter'ı da sen elemiştin. Geriye enduro ve cruiser'lar kalıyor.

Cruiserlarda Japon bir tek Kawasaki Vulcan S var bütçeni aşıyor. Diğerleri (Made in China) güvenilirliği tartışmalı. "Sıkıntı yok" dersen CFMoto CLC 450'ye bakabilirsin.

Endurolarda Honda CRF250 güzel seçenek aslında. Arazi motoru demişsin ama o olay kolayca çözülebiliyor. Arazi lastiklerini atıp asfalt lastikleri takıyorsun. Kullanması son derece eğlenceli, asfaltta iyi tutan, yedek parça ve kalite sorunu yaşamayacağın bir adet Japon Supermoton oluyor.

Eğer "ben yine de arazi motoru kasası istemiyorum" diyorsan Suzuki V-Strom 250 ideal seçenektir. Çanta takımları + ön tarafa takacağın sağlı sollu kumaş çantalarla motoru daha da irileştirme şansın var.

Millet mümkünse arkadaşın "altımda güzel dursun" isteğini hor görmeyin. 1,90 üstü insan için motorsiklet seçimi cidden karın ağrısıdır çünkü. Ben anlayabiliyorum arkadaşı.
Vstrom 250nin kredi karti ile satildigindan emin misiniz? Dogan trendde yok.

Motosikleti
Yamaha XSR700
Onerilenler icinde en mantiklilari crf250 ile fantic ama begenmedin.
voge 300 icin agustosta kofte bulusmasinda birisi "aman abi uzak dur, arkadasta vardi cok cekti, pisman oldu" dedi. O zamanlarda inceledigim bir motordu.
Aman abi uzak dur bende vardı çok çektim. Direkt sana ilk ağızdan söyleyeyim. 300 rally vardı bende.

O paraya japon olmaz.
Çünkü taksit ile de olsa önden peşinat istiyorlar.
Biraz peşin veririm dersen cl250 olabilir belki ama o boy ile kurtarır mı bilemedim.
Gene aynı şekilde beğendiğini belirttin ama crf de bir seçenek.
Satmiyacagim dersen voge 300 ds ama çok beğenen de var beğenmeyen de :)

Bana sorarsan SYM nht 200 al derim hem uygun hem kaliteli hemde çok kötü durmuyor

Dominar 400 ve crf250 rally en güzel seçenekler olur. Royal enfield guerilla 450 derdim ama canlı olarak boyutunu görmediğim için size uyup uymayacağını bilmiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar