c4gin kullanıcısının son içeriği

1. C

Vergisiz sigortasız Hangi CUB?

Merhaba, 2. motor olarak ruhsatta 50cc görünen cub alacağım sağlamlık olarak hangisi dersiniz ? motorları gerçekte 100ccmi oluyor? Başka çinli 125 veya 150cc motor uydurulabilinir mi?
  2. C

Barkın'ın bayrağını kim taşıyacak

Herkesin başı sağolsun arkadaşlar. Kim ne derse dersin bugun onunla kavgali olan olmayan herkes Allahtan onun icin rahmet diledi hakkini helal etti. Eminim Barkinin motorunu calan hirsiz bile uzulmustur. Son yillarda Turkiye`de motor olayinda yeni bir pencere acti bir soluk getirdi motorcu...
  3. C

Eksoza yapışan poset nasıl temizlenir?

Merhaba Arkadaşlar, Haftasonu bir torbanın üstünden geçtim ve torba headerslara yapıştı eridi. Bunu yaklaşık 40km sonra farkettim. Bütün poşet headerslarda yapışmış kararmış. Motor mt09 tracer Bunu nasıl temizlerim pratik bir yöntemi var mıdır Teşekkürler
  4. C

En iyi 10 motosikletli film sahnesi

Motocycle.com da gezerken denk geldiğim için paylaşmak istedim, gerçekten çok iyi sahneler var, Birde 1982 yamaha seca turbo diye bir motor varmış 82 yılında yapılan en teknolojik turbolu motor şimdiki H2 gibi http://www.motorcycle.com/top10/top-10-motorcycle-chase-scenes-movies.html...
  5. C

ilk kazamı yaptım masrafı 1300tl (Fotolu ve raporlu)

Merhaba arkadaşlar, Bugun tatil olmasıyla kafa dağıtmak için azcık turluyayım dedim ve kaza yaptım. Korumalarım tam olduğu için şu an hafif böğürümde ve kuyruk sokumumda ağrı var. Neyseki korumalı pantolon, 4 diş bellik, alpinestars mont ve shoei kask vardı. Kask gerçi bir yere dokunmamış...
  6. C

Kenan Sofuoğlu neden Moto GP de yarışmıyor?

race dünyasına çok cahilim cidden bilmiyorum konuyu trollemeyelim, Kenan sofuoğlu defalarca kendi klasmaında sampiyon oluyor ama neden motor gp de rossi ile aynı pistte koşmuyor takım bulamadığı için filan mı yoksa başka nedenleri mi var? yaştan dolayı ise Toprak neden yarışmıyor, Biri bilale...
  7. C

Yamaha Xmax 400 vs Yamaha R25

R25 i sattıntan sonra yeni aldığım xmax 400 abs ile 200km civarında bir yol yaptım, ikisini kıyaslamak istiyorum, Hızlanmalarını yavaşlamasını dönüşleri, virajları hepsini denedim ikiside çok farklı makinalar ama R 25 ile kıyaslamam gerekirse söyle diyebilirim, 0-110 performası ikisinde...
  8. C

Maclemore un yeni motorlu şarkısı :)

Klibi bayağı eğlenceli olmuş, Maclemore da çocuk yaptıktan sonra sakinledi böyle şarkılara geçti galiba:)) https://www.youtube.com/watch?v=JGhoLcsr8GA
  9. C

R25 ten sonra Yamaha X max 400 mü Yoksa X max 250 mi

Arkadaşlar merhaba, R25 i satıyorum ve yerine bir scooter alacağım, scooterdanda hevesimi almak istiyorum, R25 gibi sehir dışında beni üzmeyecek bir scooter bakıyorum, X max 250 ABS 20 beygir ancak X max 400 modeli %52 daha güçlü cift disk bana daha mantıklı geldi, ancak küçülen teker capı ve...
  10. C

En düşük CC ye sahip enjeksiyonlu motor?

Merhaba arkadaşlar, Piyasada bulunabilen en düşük CC li enjeksiyonlu motor honda spacy mi vardır? birde wave 110i sanırım, Başka aklınızdakiler neler
  11. C

KYMCO Dink 200i hakkında düşünceleriniz

Merhaba arkadaşlar, kymco dink 200i almayı düşünmekteyim bu scooter hem şehir içi hemde kısa yollu sehir dışı köye vs gidip gelmeye işimi görücektir diye düşünüyorum. Bu hakkında ne düşünüyorsunuz onu alma bunu al da diyebilirsiniz Spacy almayı düşündüm ancak arkadaki tek amortisör beni...
  12. C

Cuo motorlarda aktarma nasıl oluyor

Arkadaşlar merhaba, Scooterlarda varyatörlü aktarma ve vites buna bağlı olarak debriyaz yok ancak 4 vitesli (Daha fazla vitesli var mı bilmiyorum) cub motorlarda debriyaj olmadan nasıl vites değiştiriliyor aktarması kuru kavramamıdır yoksa farklı birşey mi var? örneğin bajaj boxer 4 vites cub...
  13. C

plakamı düşürdüm, app plaka yaptırıp taksam olur mu

Merhaba, bu akşam plakamı düşürdüğümü durduğumda farkettim, bayinin taktığı plaka çerçevesi kırılmış ve plakada çerçevesiyle düşmüş :( geriye sadece çamurluk üstündeki 2 vida kalmış :( çarşamba günü emniyete gidip plaka çıkarma kağıdı alacağım... Bu arada bunun için randevu istemiyor değil...
  14. C

Yeni kask alacağım bütçe 1000e kadar zorlayabilirim

Merhaba arkadaşlar, Kendim Shoei GT-Air kullanıyorum ve hem artçı kaskı olarak kullanacağım hemde desenli kask kullanmak istediğim için 2. bir kask arayışına girdim, gt-air i almadan önce aradığım kriterler, güvenilirlik, kalitelilik ve güneşliği olmasıydı bu anlamda gt-air bütün...
  15. C

Trakyadan yada istanbuldan bayramda egeye gidicekler olanlar var mı?

Merhabalar, çarşamba akşamı çıkmayı düşünüyorum, pazar akşamı geri dönmek üzere toplam 4 günlük bir gezi aklımda var, kimlerin böyle bir düşüncesi var acaba

Yeni mesajlar