BSY kullanıcısının son içeriği

1. B

Maxem Çanta?

Arkadaşlar cbr250 beyaz motorum var. Çanta resmen şart. Ekonomik durumum pek olmadığından ilk başta topcase daha sonra yan çantalarla donatarak motoru tam bir uzun yol canavarı yapma hayallerim var. Piyasada bir sürü marka var maxem de onlardan birisi. Pp poliprorpilen malzemeden yapılıyor. Ve...
  2. B

Motor mu Araba mı?

Merhaba forum üyeleri. Bu konuyu burda açmama bazıları gülebilir yahu motor forumunda kim ne diye motoru kötüler diye ama ben forumun samimiyetine inandığım için konuyu açıyorum. Ben öğrenciyim ve ocakta sıfır cbr 250r aldım. Yaklaşık 11.300 TL civarlarına. Zevk için aldım ve üniversiteye...
  3. B

CBR Çanta Önerileri

Merhaba arkadaşlar. Motoruma (cbr 250) çanta takmak artık zorunlu oldu denilebilir. Çantasız bir yere gidemiyorum. Ama sport motosiklete haliyle ne yaparsak yapalım çanta yakışmıyor. Ben de yan çanta arayışına girdim bir nebze olsun daha az bozsun diye görüntüyü. Ama bir baktım ki fiyatlar...
  4. B

Range Rover ile Motorlu Grubu Ezdi

İnternette dolaşırken bu videoyu gördüm olayın tamamını bilmediğim için yorum yapmıyorum ancak video süresince motorcuların dayanışmasına hayran kaldım buyrun video. http://m.youtube.com/watch?v=mII8vfPaths
  5. B

Kaskta Kulaklık Sorunu

Arkadaşlar nolan n63 kaskım var. Uzun yol için telefon şart oluyo e bide müzik olsa iyi olur. Normalde kulaklık takınca birşey olmaz ama bide benim gözlüğümde var ikisi aynı anda olmuyo kaska sığmıyor ne yapabilirim ? Bluetooth kulaklıklar çözüm olurmu hiç bluetooth kulaklığım olmadığı için...
  6. B

Ne Bu Şaka mı?

Arkadaşlar kendimde olan motor hastalığımı kuzenime de aşıladım sonunda. Kuzenim için Sahibinden'de ilanlara bakarken şöyle bir ilan gördüm. Videoyu çekme amacı ne bu kişinin anlayamadım? Dolandırıcılık mı desem ergenlik apaçilik mi desem ne desem bilemedim... Buyrun sizde izleyin videoyu ...
  7. B

Satılık SAMSUNG GALAXY S4 1200TL Eskişehir

Merhaba değerli motorcu kardeşlerim. 7 aylık hasarsız SAMSUNG GALAXY S4 telefonum alındığı ilk günden beri ekran koruyucu ve neo hybrid kılıfı ile kullanıldı. Ekranın üst tarafında ki beyazlık ekran koruyucusunun yapışkanlığının bittiğinden dolayı fotoğrafta öyle gözükmektedir. Garantisi devam...
  8. B

Mermerde lastik??

Arkadaşlar sonunda cbr250 aldım 0 olarak bayiden. Ondan önce scooterım var dı ve garajda yatıyor du.Sadece cbr a yer açmak için oynattım fakat fark ettim ki teker inmiş jant mermere değiyor. Ve scooterımı sadece 2 hafta oynatmadım 2 hafta önce normal biniyodum. Aynı şey cbr da da olmasın diye...

Yeni mesajlar