Kaskta Kulaklık Sorunu

BSY

Arkadaşlar nolan n63 kaskım var.
Uzun yol için telefon şart oluyo e bide müzik olsa iyi olur.
Normalde kulaklık takınca birşey olmaz ama bide benim gözlüğümde var ikisi aynı anda olmuyo kaska sığmıyor ne yapabilirim ?
Bluetooth kulaklıklar çözüm olurmu hiç bluetooth kulaklığım olmadığı için bilemiyorum yada başka önerisi olan?

Arkadaşlar nolan n63 kaskım var.
Uzun yol için telefon şart oluyo e bide müzik olsa iyi olur.
Normalde kulaklık takınca birşey olmaz ama bide benim gözlüğümde var ikisi aynı anda olmuyo kaska sığmıyor ne yapabilirim ?
Bluetooth kulaklıklar çözüm olurmu hiç bluetooth kulaklığım olmadığı için bilemiyorum yada başka önerisi olan?

Gözlük ve kulaklık kombinasyonu nasıl bir engel ortaya çıkarıyor? Kulaklığınız kulakiçi mi?

Midland kit al, 10 numara. Hem telefonla konuş hem de müzik dinle. Ben diğer motorlarla konuşabilmek için telsiz dahi bağladım.

bence seyahat sırasında tehlıkelı gıbı gozukuyor. boyle seylere gerek duymak yerıne alarmlı , usb ve mıcro sd lı mını hoparlorlu teyplerden kullanabılırsınız.

Origine helmet tavsiye ederim bluetoothlu modelleri uygun fiyatlı. Fiber falan değil ama kaza testi gözümün önünde bariyere kafa atmak suretiyle yapıldı. Güveniyorum şahsen

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar