Mermerde lastik??

BSY

Arkadaşlar sonunda cbr250 aldım 0 olarak bayiden.
Ondan önce scooterım var dı ve garajda yatıyor du.Sadece cbr a yer açmak için oynattım fakat fark ettim ki teker inmiş jant mermere değiyor. Ve scooterımı sadece 2 hafta oynatmadım 2 hafta önce normal biniyodum.
Aynı şey cbr da da olmasın diye iki tekerinde altına sandalye minderlerinden koydum sizce yeterlimidir?
Garaj tam kapalı zemini mermer.
Ne önerirsiniz başka yada bunlar yeterlimidir? Başka zarar verebilir mi?

Anladığıma göre mermer lastiğe zarar veriyor diyorsun.
Allah Allah bu hayatta daha öğrenecek çok şeyim var hiç duymamıştım bilgisi olanlar bilgilerini paylaşırsa ben de öğrenmiş olurum::sm_smile

o lastikte sorun olduğundan okadar inmiştir. ya patlaktır, ya siboptan yada jant kenarlarından inceden kaçırıyordur..
sağlam lastik 2 haftada inmez o kadar...

Ose

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
mermerin kastı olmasın sana bizde sorun yok :)

Arkadaş "mermer-taş lastiğin havasını çeker" şehir efsanesi hakkında konuşuyor.
Lastikte, jantta, sibopta sorun yoksa 2 haftada tamamen boşalmaması lazım havanın o kadar.

Altına ayı postu koysan da aynı şey :)

Tubeless hemen inmez 2 hafta az değil belkide kenarların yeniden ilaçlanması sorunu düzeltebilir

COQ

Motosiklet Eğitmeni
O degil de.
Garajin tabanini mermer kaplayan zihniyet nasil bir zihniyettir ben onu merak ettim.

O degil de.
Garajin tabanini mermer kaplayan zihniyet nasil bir zihniyettir ben onu merak ettim.

para var huzur var :)

2 hafta o kadar inmez başka yerde ara sorunu ama motoru park edeceğin yere veya 2 tekerin altına tahta koy...ne tahtamı...tahta tabi zorunamı gitti :) (unutup beni taşlamayın G.O.R.A )

ARKADASLARIN söylediklerine katılmakla beraber evet mermer yada soguk zemin motoru kullanmazsak ve 2 hafta sonra lastigimizi indirir ama tamamen deyil içindeki hava azdır hatta binersen lastige hava basmaya yakın bir yerede götürecek kadar hava vardır içinde

ASLINDA İLGİNÇ OLAN senin garaj ortak garajsa ve motor düsmanı bir vatandas varsa gıcıklıığına da lastigini indirmis olabilir bunlar basa gelmiş olaylar

BSY

Arkadaşlar yardım edenlere teşekkür ederim ama o zihniyetli cevap veren arkadaşı kâle almıyorum.
Saygılarımla.

Bence lastik sorunlu.Benim lastikte iniyordu.Betonda iner dediler.Tamamda lastik havada orta sehpada :queen: ön lastikte betona temas ediyo o inmiyor.Yani betonda inmez bunu gördüm.Yaw acaba havada diyemi iniyo.Bak şimdi yeni bi hurafe çıkardık durup dururken.

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Arkadaşlar yardım edenlere teşekkür ederim ama o zihniyetli cevap veren arkadaşı kâle almıyorum.
Saygılarımla.
+1
büyük terbiyesizlik etmis o arkadas.
Sanane olum demek lazim,
ister mermer kaplarim ister altin.
Ama ben biliyom çekememezlik var.
Hapur küpür yaziyorlar.
Nasilsa meydan bos.:p

Beton mermer farketmez, bi lastik o sürede inmez diye kafiye yapmak istedim :)

Jant ya da siboptan falan kaçırıyo olabilir, ona bakarsın da benim söylemek istediğim başka birşey var, eğer motor uzun süre garajda duracaksa lastikleri yerden kesmen iyi olur, bunun sebebi havasının inmesi falan değil, motorun ağırlığını lastiklerin sürekli belli bölgesinin taşıması ve sonuç olarak o bölgedeki yanakların, içindeki tellerin yıpranmasıdır hatta bombe yapmasıdır. Ben böyle biliyorum, gerçi şimdiye kadar hiç uzun süreli motor saklamadım ihtiyacım olmadı ama aklında olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar