Ne Bu Şaka mı?

BSY

Arkadaşlar kendimde olan motor hastalığımı kuzenime de aşıladım sonunda.
Kuzenim için Sahibinden'de ilanlara bakarken şöyle bir ilan gördüm.
Videoyu çekme amacı ne bu kişinin anlayamadım?
Dolandırıcılık mı desem ergenlik apaçilik mi desem ne desem bilemedim...
Buyrun sizde izleyin videoyu : http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-hyosung-gt-250r-150759891/detay

Yok şaka değil.Motorların orjinal eksozu böğürmüyor ya benimki böğürüyo inanmazsan bak demiş.Nesi hoşuna gidiyo milletin bu ses anlamıyorum.600 cc den aşağı bu tarz şeyler gitmiyor motora abi.Alamazsınız o güzelim sesi.

BSY

Yok şaka değil.Motorların orjinal eksozu böğürmüyor ya benimki böğürüyo inanmazsan bak demiş.Nesi hoşuna gidiyo milletin bu ses anlamıyorum.600 cc den aşağı bu tarz şeyler gitmiyor motora abi.Alamazsınız o güzelim sesi.

Hocam naptın ben onu kast etmedim.
Adam resmen arkaya başka motor koymuş motoru videoya alan kişi bağırttırıyo görünen adamda gaz kolunu çeviriyo ama ikisi işi aynı anda yapamadığı için sahte olduğu ortaya çıkıyo.
Resmen arkada başka motor var işte resmen dolandırıcılık bu :jocolor:

" ÜZERİNDE EKSTRA OLARAK YAMAHA YZF R 6 EKSOZU DEGERİ 1.750 TLDİR " :queen:

Ses sonradan eklenmiş videoya. Sesin ilk geldiği anda elemanın eli debriyajın oralarda bir yerde :mrgreen:

BSY

" ÜZERİNDE EKSTRA OLARAK YAMAHA YZF R 6 EKSOZU DEGERİ 1.750 TLDİR " :queen:

Ses sonradan eklenmiş videoya. Sesin ilk geldiği anda elemanın eli debriyajın oralarda bir yerde :mrgreen:

Ya gülsem mi ağlasam mı bilemiyorum şuan yemin ederim.
Ne berbat bir ülkeye dönüştü iyice ülkemiz ya ne kadar üzücü bir durum.
Adam 10. saniyede resmen ayağıyla aragaz veriyo !!!

Ben siteye gerekli şikayeti yaptım lütfen duyarlı arkadaşlarımdan dileğim sizlerde gerekli şikayette bulunun ki gereği yapılsın şu o... ç...na!!!
Ban yiyeceksem de yiyeyim artık yani yetti bu denyolar canıma!!

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Video da senkron sorunu var,Bu sahibinden e benim yüklediğim videolarda da senkron sorunu olmakta...Görüntüde de kare atlaması var Ses görüntüden önce geliyor.
Bu egzoz bu motorda o şekilde ses çıkartır...Düz borudan bir farkı yok

Biraz daha dikkat beyler,Videoda sen ikinci motoru nerde gördün allah aşkına

BSY

Video da senkron sorunu var,Bu sahibinden e benim yüklediğim videolarda da senkron sorunu olmakta...Görüntüde de kare atlaması var Ses görüntüden önce geliyor.
Bu egzoz bu motorda o şekilde ses çıkartır...Düz borudan bir farkı yok

Biraz daha dikkat beyler,Videoda sen ikinci motoru nerde gördün allah aşkına

Ben arkada bir motor var ve motoru kameraya alan kişi bir yandan da aragaz veriyor diye düşünüyorum ama İnşallah dediğiniz gibidir hayatımda ilk kez haksız çıkmayı bu kadar çok isterdim.

herkezi bilinçsiz sanmanın neticesi. kendini uyanık sananlar sadece ilanlarla degil. sıfır motor satan güzide motor bayilerimizdebu zihniyettte. barkın abinin bu haftaki yanındada bahsettti konu satıcılar bilinçli bilgili degil. karşısındakini hor görüyor kücük görüyor.

Hocam naptın ben onu kast etmedim.
Adam resmen arkaya başka motor koymuş motoru videoya alan kişi bağırttırıyo görünen adamda gaz kolunu çeviriyo ama ikisi işi aynı anda yapamadığı için sahte olduğu ortaya çıkıyo.
Resmen arkada başka motor var işte resmen dolandırıcılık bu :jocolor:

:queen: Tamam da gene alamamışlar o güzelim sesi.Playback olsa bile:queen: Ne yapsan olmuyor işte.Ayrıca racing görünümlü ve racing motorlarda 2. el çok riskli geliyor bana.Ürküyorum
1601248_10151837352265496_1916593794_n.jpg

BSY

:queen: Tamam da gene alamamışlar o güzelim sesi.Playback olsa bile:queen: Ne yapsan olmuyor işte.Ayrıca racing görünümlü ve racing motorlarda 2. el çok riskli geliyor bana.Ürküyorum
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1601248_10151837352265496_1916593794_n.jpg

Fazla alıntı yaparak konuda görüntü kirliliği yapmak istemiyordum ama resim iyiymiş :)

Marşa basmadan çalıştırdı :queen:

E yani bende onu diyorum ya resmen sahteharlık "denemesi" yapılıyo açık açık.
İnşallah merianne'nin dediği gibidir de varsın haksız çıkalım razıyım yani...

vay anasını marşa basmadan motor çalıştı gaz vermeden egzoz böğürüyor :pr:

Geçen günlerde filmlerine efekt koymayı unutmasıyla meşhur kanalda bir sahneye denk geldim, konuda motor olunca dikkatimi çekti haliyle.
Bir ybr ve cbf sözde yarışıyorlar, fonda ise racing sesi :pr:
Bu elemanınki ona benzemiş :mrgreen:

BSY

Dilerim sorun adamın kişiliğinde değil de sahinden.com sitesin dedir.

başka motorun sesini koyduğunu zannetmiyorum zaten tek silindirli bir motor sesi olduğu açık. Yani o motordan o sesi alabilir. ses kaymış videoda bence de.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar