BRKCVS kullanıcısının son içeriği

1. BRKCVS

CBR 250 Lastik basıncım sizce ne olmalı ?

İyi gunler cbr250r motorum michelen pilot street model lastik kullanmaktayım.Sizce ön ve arka lastik basıncımı neye göre ayarlamalıyım ?
  2. BRKCVS

Sağnak yağmur sonrasıda,motorumdaki dengesizliği sebebi ne olabilir acaba ?

GEÇEN HAFTA CBR250 MOTORUMLA CİDDİ SAĞNAK YAĞIŞ ALTINDA KALDIM,BİRÇOK SU BİRİKİNTİSİNDEN GEÇTİM ISLANMADIK YERİMİZ KALMADI.DÜN 1 HAFTA ÜZERİNE MOTORUMA ÇIKARDIĞIM ZAMAN MOTORUMDA DENGESİZLİK OLDUGUNU FARKETTİM.MOTOR BOŞTAYKEN İLERİ GERİ ZOR HAREKET EDİYOR(AĞARLAŞMIŞ GİBİ) SEYİR HALİNDEYKEN YİNE...
  3. BRKCVS

ACİL YARDIM LÜTFEN !!!

HERKESE MERHABA.GEÇEN HAFTA CBR250 MOTORUMLA CİDDİ SAĞNAK YAĞIŞ ALTINDA KALDIM,BİRÇOK SU BİRİKİNTİSİNDEN GEÇTİM ISLANMADIK YERİMİZ KALMADI.DÜN 1 HAFTA ÜZERİNE MOTORUMA ÇIKARDIĞIM ZAMAN MOTORUMDA DENGESİZLİK OLDUGUNU FARKETTİM.MOTOR BOŞTAYKEN İLERİ GERİ ZOR HAREKET EDİYOR(AĞARLAŞMIŞ GİBİ) SEYİR...
  4. BRKCVS

Düşük hızlarda motoru güzel kumanda edemiyorum

Oncelikle herkese selamlar,yaklasık 1 senedir cbr250 r kullanıcısıyım tecrubem 2800 km lerde.Motorumu aldıktan kısa sure sonra bircok noktaya rahatlıkla gıtmeyi basarabildim biçok konudada ciddi acemilik çekmedim.Ama düşük hızlarda mesela durduğum noktadan geri u donuslerde motora guzel hakim...
  5. BRKCVS

Siz olsaydınız ? mt09 or R6

Herkeze selamlar,6 aydır cbr 250r kullancısıyım bu zamana kadar 2000 km tecrübem var önümüzdeki seneye kadar 6-8bin km tecrübem olur diye düşünüyorum.Sonrasında 600 cc motora geçmeyi düşünüyorum ama fikrim sürekli değişiyor.R6 ve yamaha mt09 arasında kalıyorum.mt09 da 100hp üstü 3 silindir...
  6. BRKCVS

Lastik seçimi için yardım lütfen !

Herkese selamlar 8 aydır cbr 250r kullanıcısıyım motorun km si 13.000 e yaklaştı ve lastiklerini yenilemeyi düşünüyorum.Konu hakkında bilgili olan arkadaşlar yardımcı olabilirmi ? michelin pilot street yada active modeli iyimiş bildiğim kadarıyla ama o lastiklerde yaklaşık 700 tl civarı sizce bu...
  7. BRKCVS

CBR 250R vs NINJA 300

Herkeze selamlar,6 aydır cbr 250r kullanmaktayım motorumu yenilemek istiyorum fakat 600cc liğin çok tehlikeli olacağını bildiğim için ninja 300 almam durumunda performans açısından sizce beni tatmin edermi ? Güç olarak çok fark gözükmesede bu değişiklik bnm için yeterli olurmu,tecrübesi olan...
  8. BRKCVS

Tecrubem Sızce yeterlimi ?

Herkeze selamlar,Motor hayatına 2 ay once basladım 250 cbr ile yaklasık 1000 km yol yaptım(kendimi baya geliştirdimi hissediyorum 3. haftada anadolu yakasına git gel yapabiliyodum) malum kıs sezonu yaklasıyor yakında motor hayatına kısa bi ara verip mart nisan gibi 2-3 bin km daha tecrübe...
  9. BRKCVS

Sizce akü mü değiştirmelimiyim ?

Dün akşam anahtarı kontakta yaklaşık 3 saat bırakmışım.Motora bindiğimde akünün tamamen bittiğini farkettim.Vurdurmaya vs ye çalıştım ama hiç bir işe yaramadı.Akü kablosuyla başka bir motordan takviye ile motoru çalıştırdım.Motor 2013 ocak trafiğie çıkışlı 12500 km de sizce Akü mü değiştirmem...
  10. BRKCVS

Debriyaj kullanımı halkında ?

Herkeze iyİ akşamlar,Daha tecrübesiz bi motorcu olduğum için aklıma talılan 2 soruyu sizinle paylaşmak istedim.ilk sorum motoru park ettikten sonra vitesi boştamı yoksa 1 demi bırakmalıyım?(geçen hafta bi kurs hocası vitesi boşta bırakmalıson demişti)2. Sorum yokuş aşağı inişlerde(özellikle...
  11. BRKCVS

HGS yi ne şekilde kullanabilirim ?

Herkeze iyi günler.2 hafta önce honda marka motosiklet sahibi oldum ve hergeçen gün kendimi biraz daha geliştiriyorum.Köprü ve otobanlarda kullanmam gereken Hgs yi nasıl kullanmamı tavsiye edersiniz ? Bildiğim kadarıyla motosiklet üzerine yapıştırmak uzun vadede sıkıntı çıkarabiliyormuş(yapışkan...
  12. BRKCVS

HERKEZE SELAMLAR

Öncelikle herkeze selamlar,İsmin Burak 30 yaşındayım motosiklet almaya kısa bi süre önce karar verdim ve 3 hafta önce honda cbr250r motorumu aldım.Motosiklet dünyasında çok acemiyim ve acemiliğini fazlası ile çekiyorum.Kısa sürede kendimi geliştirip gerçekleştireceğiniz toplantılara katılabilme...