berkerk kullanıcısının son içeriği

1. berkerk

Bugün az daha patates oluyordum

Kabaca çizmeye çalıştım. Şöyle gelişti. Dersten çıktım, eve doğru gidiyorum. Bilenler vardır belki, Bilkent Üniversitesi çıkışı. Şekildeki araç, Çamlık sitesinin girişinde bekliyordu, ne dörtlüler yanıyor ne de sinyal vermiş. O durduğu yer site girişi, çizimde tali yolu gibi gözükmüş. Dedim...
  2. berkerk

Evrim teorisi ile ilgili başlığın Silinmesi üzerine

Geçtiğimiz günlerde, evrim ile ilgili bir başlık açılmış ve ardından tahmin ediyorum ki bazı forum üyelerinin şikayetleri üzerine, hiçbir açıklama yapılmadan silinmişti. konunun bazı kişiler için hassas olduğunun farkında olsam da "fikir özgürlüğü" tartışmalarının sıcaklığını hala koruduğu şu...
  3. berkerk

Ilk Kazami yaptim

motorumu alali 10 gun oldu ve dun ilk kazami yaptim. Tunali Hilmi Caddesi'nde yaklasik 30km hizla seyir halindeyken, ikinci siraya park etmis taksici birden kapisini acti ve kapiya carptim sonra devrildim. uzun mesafeye cikmadigim icin dizlik korumami takmamistim(iyi bir ders oldu), o nedenle...
  4. berkerk

YBR 125 aldim ve bir de sorum var

Selamlar, nihayetinde vitesli motora gecmis bulunuyorum. hos bir hafta oldu 80 km devirdim ancak yazma firsati bulamadim. sorum da sudur, simdiden herkese tesekkurler. malum havalar soguk(ankarada), sabahlari motoru calistirirken-bugun basima geldi- atesledikten sonra motor 3-4 sn sonra stop...

Yeni mesajlar