Ilk Kazami yaptim

Motosikleti
cf dual 230/honda crf 300
motorumu alali 10 gun oldu ve dun ilk kazami yaptim.

Tunali Hilmi Caddesi'nde yaklasik 30km hizla seyir halindeyken, ikinci siraya park etmis taksici birden kapisini acti ve kapiya carptim sonra devrildim. uzun mesafeye cikmadigim icin dizlik korumami takmamistim(iyi bir ders oldu), o nedenle dizimi kotu vurdum. koruma demirinin olmasi cok ise yaradi.

taksici de piskin piskin cikip cok dalgindim dedi.

korumayi her daim takalim, ne olacagi hakikaten belli olmuyor.

ake

geçmiş olsun. korumasız binmemek lazım. bu son kazanız olsun. hiç olmadı en büyüğü böyle olsun ;)

taksinin kapı açma ihtimalini , yola çocuk fırlaması , ani şerit değiştiren sürücüler , yağ birikintisi olma ihtimali gibi dikkat et

geçmiş ola. şans kesenden bir altını tecrübe kesene koydun

taksinin kapı açma ihtimalini , yola çocuk fırlaması , ani şerit değiştiren sürücüler , yağ birikintisi olma ihtimali gibi dikkat et

geçmiş ola. şans kesenden bir altını tecrübe kesene koydun

+1 :cat:

Trafikte kimlerle birlikte direksiyon sallıyoruz sormayın gitsin. 1 saat kadar önce yaralamalı trafik kazasına gittik. Hız sınırı 50 km olan yolda otomobil sürücüsü tahmini 90 km/h ile giderken yayaya çarpmış. İfadelerinde yayanın arkadaşı araba yavaşlar sandık; araç şoförü de yayalar hızlanır diye yavaşlamadım diyor.:cyclopsan

+1 :cat:

Trafikte kimlerle birlikte direksiyon sallıyoruz sormayın gitsin. 1 saat kadar önce yaralamalı trafik kazasına gittik. Hız sınırı 50 km olan yolda otomobil sürücüsü tahmini 90 km/h ile giderken yayaya çarpmış. İfadelerinde yayanın arkadaşı araba yavaşlar sandık; araç şoförü de yayalar hızlanır diye yavaşlamadım diyor.:cyclopsan

Kurallara ne yayalar ne de sürücüler uyuyor, yeşil ışık yanmış sürücü, yayaya yer veriyor centilmen ya.
veya 50 60km hız ile gidiyoruz yaya yola atlıyor, 3 5 saniye bekle öyle geç.
Temkinli olmakta yarar var, ne olacağı belli olmuyor.

geçmiş olsun.

bu ankarada ne çok kaza oluyor doğdugum yer ama pek bilmem çok öküz var galiba ordada

Güzelim Ankara'm kazaları ile anılır oldu..

Ankara'm senin hiç bir suçun yok!...

Seni bu hale düşüren bilinçsiz sürücüler(öküz demedim kibar olsun diye böyle yazdım.) sürücüler utansın diycem ama.....

bilinçsiz sürücüler (öküz ulan öküz diycektim yine demedim) anlamaz ki...

Geçmiş olsun. Tecrübe bunlar işte bir daha taksi dolmuş otobüs tüpçü sucu gibi ticari ve servis araçlarının yanına yaklaşırken daha temkinli olursunuz. Bu araçların her an bir şey yapma potansiyeli yüksektir dikkat etmek lazım :pl:

Motosikleti
cf dual 230/honda crf 300
tesekkurler herkese, potansiyel tehlike olduklari surekli aklimda ama insan hakikaten beklemiyor oyle bir sey yapmalarini.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar