Bergee kullanıcısının son içeriği

1. B

MT25 Konjektör ve Konjektör Soketi

Çok teşekkür ederim hocam orjinal ürünü 5k gibi bir fiyata premium yamahada satılıyor bu sitedeki yerde bana çok yakın ve 1000 tl gibi bir fiyata satılıyor. Öyleyse bu sitedekini alıp oto elektrikçiye gidip soketini ayarlamasını isteyeceğim gerisini zaten ben ayarlarım :) Yardımlarınız için çok...
  2. B

Teşekkürler hocam peki konjektörü oem alsam kabul eder mi sizce? Tamirciler oem ürün kabul etmez diyor yamaha mt25 için..
  3. B

Normal bir sanayiye değil mi sanko sanayi sitesi gibi.
  4. B

Selamlar herkese, MT25'imin konjektörü bozuk değildi fakat, oksit yapıp soketin ucundaki metali koparmış ve aküyü şarj etmiyordu. Bir yolunu bulup aküyü şarj ettirdik bu sefer de kısa devre yapıyor konjektör şaseye değdiği zaman şase alıyor. Onuda bi poşeetle ve havluyla sardım ama bu seferde...
  5. B

Çok saçma bir kaza yaşadım!?

Herkese merhabalar bu gece saat 1 sularında kız arkadaşımla eve dönüyorduk kız arkadaşım farklı bie motorda bende farklı bir motorda ağır ağır ilerliyorduk şeridimizde önlü arkalı ben önde gidiyordum kız arkadaşım arkada bir tane nk250 motor sanırım kız arkadaşıma şekil yapıcam diye sollamaya...
  6. B

MT 25 Mavi Sıvı Akma Sorunu

Merhabalar herkese, motorumda dün gece böyle bir sıvı akıttığını gördüm farkettim bana antrifriz suyu gibi geldi pek emin olmamak ile beraber sizlere de sormak istedim. Ne bir teker ne bir lastik yakma gibi hiçbir apaçilik yapmıyorum buna rağmen 40.000km ye dayandık çok şükür fakat ufak tefek...
  7. B

MT25 2015 Model Hantallaşma

Merhabalar abilerim ablaları kardeşlerim, Mart ayında mt25 aldım. Eksper vs. her şey yaptırdım beynini vs vs. her şeyini kontrol ettirdim temiz bir motor almak istiyordum ve aldım çok şükür. Bu zamana kadar 4000km yaptım motor ile. 1000km önce yağını suyunu hava filtresini falan kendim...
  8. B

Motor boğuluyor sanki

Herkese selamlar nasılsınız umarım iyisinizdir. Pulsar ns200 2020 model bir motora sahibim motorumun tüm bakımlarını zamanında yaptırıyorum hiç aksatmadım zincir yağıdır cartıdır curtudur her şeyini yapıyorum. Motorda bir sorun var bir anda gazı köklemeye başladığımda gazı kesiyor veriyor...
  9. B

Honda CB250R Kontak Seti

Herkese merhabalar, nasılsınız? İyi misiniz abilerim ablalarım kardeşlerim? Dün gece kötü bir olay yaşandı arkadaşımın motorunu çalmaya yeltendiler Allah'a şükür başaramadılar Allah zeval vermedi bu adilere! Kontak yerine bir alet sokmuşlar tam gördük çıktık kovalayacaz kaçtılar. Her neyse...
  10. B

KTM Duke 200 (Low Battery)

Merhabalar iyi akşamlar. Bugün Low Battery uyarısı almaya başladım ata motoya gittim gittiğimde hemen bana sargının değişmesi lazım dendi ve yaklaşık olarak bakımlar dahil 5700 lira gibi bir fiyat çektiler. Bu sorunu daha önce yaşayan ve sorunun gerçekten bundan ibaret olduğunu doğrulayan...
  11. B

2013 model KTM Duke 200 (Yağ, Antrifiriz ve Hava Filtresi Önerisi)

Merhaba arkadaşlar yağ ve Antrifiriz ben kendim değiştirmek istiyorum bu model için hangi yağ markasını öneriyorsunuz ve ve 10/40 mı almalıyım 15/50 mi İstanbul'da oturuyorum sitesinde ılımlı havalar için 15/50 yazılmış soğuk havalar için 10/40 yazmışlar. Birde Antrifiriz ile hava filtresi...
  12. B

KTM Duke için bakım yeri önerisi

Merhabalar herkese hayırlı haftalar nasılsınız umarım iyisinizdir. Geçen hafta cumartesi bu motoru aldım Karaköy Kadıköy servislerinde bakım çok uçuk çıkıyor şu sıralar o kadar para veremeyeceğim için uygun bir bütçeli sağlam servis arıyorum. İstanbul içi Anadolu Avrupa yakası farketmeksizin...
  13. B

2013 model KTM Duke 200 alınır mı?

Merhabalar 2013 model KTM Duke buldum gördüğüm ve baktığım kadarıyla her şeyi sorunsuz çalışıyor ve bol extralı henüz hala 26.000 km de adamın 2 adet Duke u var ikisini satıp 390 a geçecekmiş şimdi extraları sayayım sonrasında parasını söyleyeyim. GP Çanta 3.500₺ civarında olanından Alarm GPRS...
  14. B

Benelli TNT 25 vs. Pulsar NS 200

Yaklaşık 2 aydır motor arayışındayım bütçemi artırabildiğim kadar artırdım daha önce de burada konu açmıştım yine ama hala arayışım devam etmekte ve benelliyi çok fazla önermeyen vardı şöyle ki; İstanbul da oturuyorum sanırım burada vale motor diye bir yer varmış ve orada tüm parçaları bulunduğu...
  15. B

Megelli 250R 2013 vs Daelim Roadwin 250 2012

Bu iki model arasında git gellerdeyim şuan kuba blueberry 50cc motorum mevcut. Artık yetmemeye başladı ve evet bir anda 250cc bir motora yükselteceğim :D Siz ne önerirsiniz abilerim ablalarım kardeşlerim

Yeni mesajlar