KTM Duke için bakım yeri önerisi

Motosikleti
MT 25
Merhabalar herkese hayırlı haftalar nasılsınız umarım iyisinizdir. Geçen hafta cumartesi bu motoru aldım Karaköy Kadıköy servislerinde bakım çok uçuk çıkıyor şu sıralar o kadar para veremeyeceğim için uygun bir bütçeli sağlam servis arıyorum. İstanbul içi Anadolu Avrupa yakası farketmeksizin güvenilir ustalar var mıdır bakımını yaptırabileceğim?

Merhabalar herkese hayırlı haftalar nasılsınız umarım iyisinizdir. Geçen hafta cumartesi bu motoru aldım Karaköy Kadıköy servislerinde bakım çok uçuk çıkıyor şu sıralar o kadar para veremeyeceğim için uygun bir bütçeli sağlam servis arıyorum. İstanbul içi Anadolu Avrupa yakası farketmeksizin güvenilir ustalar var mıdır bakımını yaptırabileceğim?

Selamlar sirinevler Teknik motoru tavsiye ederim. Telefon etmeden gitmeyin yalniz yogunlar genelde.

Merhaba, Karaköy'de ATA MOTO var kesinlikle orayı tavsiye ederim Eyüp usta ve Ahmet abi işin ehli insanlar.

Motosikleti
MT 25
Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim :) Bir şey daha soracağım radyatör sıvısı ve motor yağı için öneriniz nedir? Var mı önerebileceğiniz iyi bir marka şundan şundan şaşma dediğiniz?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Radyator sivisi icin ya hazir karisim alicaksin yada kendin saf su ile yuzde elli karistircaksin.
En kolay bulabilecegin Castrol radicool,motul motocool
Yag olarak castrol,motul,liqui moly,motorex iyidir

selamlar sultanbeylide moto25 var bajaj yetkili servis ktm bakimi yapar yabanci degiller sonucta

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kapının önü. Duvarın dibi. Eli yatkın bir kullanıcı. Bir de şu alet. (8-10 lokma da olur)
Bay-Tec Lokma T 3 Yönlü 8-10-13
10375223050290.jpg

Bir de şu abimizi izliyorsun usta oluyorsun.:cat:

Motosikleti
Aprilia Caponord 1200 add
bakım için usta mı aranır, hepsini kendiniz yapabilirsiniz. paranız cebinizde kalsın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar