- Konu Yazar
Herkese merhabalar bu gece saat 1 sularında kız arkadaşımla eve dönüyorduk kız arkadaşım farklı bie motorda bende farklı bir motorda ağır ağır ilerliyorduk şeridimizde önlü arkalı ben önde gidiyordum kız arkadaşım arkada bir tane nk250 motor sanırım kız arkadaşıma şekil yapıcam diye sollamaya kalkmış ve bir anda onu sollayıp bana girmesi bir oldu. Oldukça da hızlıydı çok şükür bende bir şey yok karşı tarafta da lakin karşı taraf ne bir tutanak tutmuş ne bir şey ilk kaza anında sol ayağım çok ağrıdığı için ambulans istedim ambulans geldi ama dediğim gibi bir tutanak vs. tutulmadı karşı tarafta kaçmış gitmiş muhtemelen ya sigortası yoktu ya da ehliyeti teşko bi tipti zaten. Şimdi benim motorda gerçekten büyük sorunlar var gidon zincir dişlisindeki korumalar sol grenaj vs. şikayetçi oldum lakin karakolda bana aracını sen kendi cebinden yaptıracaksın dendi bu arada olay tam karakolun önünde oldu. Polisler 15 dk sonra damladı benim bu durum da ne yapmam gerekir araç hem bana arkadan çarpıyor hemde bana maddi manevi hasar veriyor hemde benim yaptırmam gerekiyormuş çevrede çok fazla kamera kaydı var motoruda yaptırmam gerekiyor illa ki lakin cebimden çıksın istemiyorum bunun için ne yapmalıyım? Zaten hastaneye kaldırılıyorum ve raporumda mevcut tutanak tutabilecek bir durumda değildim ki ambulans gelene kadar hiçbir şekilde hareket dahi etmedim. Aracın plakasını falan aldım. Kamera kayıtlarınıda öğlen kazanın olduğu bölgedeki kamera kayıtlarından alacağım. Kime nasıl bildirmeliyim bu durumu? 4 5 yıldır motor kullanıyorum ve başıma ilk defa geldiği için çok bir bilgi sahibi değilim ne yapmalıyım bu durumda tutanak tutulmadı ama ben kendim bir tutanak hazırlasam ve kamera kayıtları ile gitsem olur mu? Ne yapmalıyım??