Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
düz cafe racer gidon nerde bulabilirim m gidon gibi değil 2 parça ss motorlardaki gibi motorum mh drift
https://www.facebook.com/durmazmotorizmir/photos/pcb.931984180214972/931982896881767/?type=3&theater şu resimdeki gibi bu face hesabı sahibine ulaşamadığım için bu gidonu onlardan alamadım
Yeni yasaya göre a1 ehliyette 125 cc 15 bg gecmeyen motorlar kullanılabiliyo ama ben 150 cc bir motor almak istiyorum 35 cc yüzünden ceza yermiyim ayriyeten ruhsata 150 cc yi 125 olarak gecirebilme imkanı varmı
Bu iki motor arasında çok kararsızım fiyat konusunda mh drift daha ucuz ama şekil olsun led sinyaller led far dijital göstergesi filan olsun cr1 daha bir hoş görünüyor ama çok kararsızım yardım
Merhaba ben mondial mh drift 125 kullanıyorum lastikler sanırsam ybr 125 ile aynı boyutta hangi lastiği önerirsiniz bazıları metzeler me22 çok iyi diyor bazıları pilot street diyor bazıları pirelli diyor hangisi daha iyi tutuyor
Mondial mh drift 125 ruhsata kaç cc olarak geciyor ruhsatinizda yazan cc yi söylermisiniz yeni ehliyette 125 cc geçmeyen diyor ama bu motor teknik özelliklerde 135 cc ruhsatinizdaki cc kaç acaba
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:13 ----------...
Ben 1.1.2000 doğumluyum ve bu yasa 1.1.2016 da girecek 16 yasina bende o zamn giriyorum ama yasada 16 doldurmuş diyor abime sordum abim bana gülerek "bende araba ehliyeti alirken 18 doldurmuş dediler ama 18 girdiğim zamn almıştım dedi " ve benim çok kafam karıştı ben 2 yıldır motosikletim...
2016 da ehliyet aliyorum birde motor için fuaramı gideyim yoksa bulunduğum şehir olan adanadanmı alayım bi fark oluyomu bildiğim kadariyla mart ayinda fuar yanlışsam düzeltin hic motosiklet fuarina gitmedim belirteyim
1 ocak 2016 da ehliyet aliyorum ve motoru ondan önce ekipman almam gerek adanada kısıtlı imkanlar var istanbulda kaliteli ekipmanlar satan ve beni kaziklamayacak bi mağza ismi ve maģzanin linki varsa atilabilirmi (ilk kez istanbula gideceğim)
900 tl kask bütçesi ile agv k-5 almayı düşünüyorum ama kaskı tam olarak bilmiyorum sizce nasıl bir kask yada önereceğiniz bu daha iyi bunu al diyeceğiniz bi kask varmıdir ayrica 600 tl ye dizlik mont ve eldiven önerirmisiniz
baslıkta söylediğim gibi yeni baslayacağım korumaya 1500 tl bütçe ayırdım motor içinde 3000 tl bütçem var 2 motor arasında kaldım
lifan pony 100 ve kuba çita 100 gold 2 si arasında kaldım bana hangi motoru önerirsiniz lütfen biraz daha biriktirip japon al filan demeyin malesef bütcem bu...