Adanadan istanbula ekipman

1 ocak 2016 da ehliyet aliyorum ve motoru ondan önce ekipman almam gerek adanada kısıtlı imkanlar var istanbulda kaliteli ekipmanlar satan ve beni kaziklamayacak bi mağza ismi ve maģzanin linki varsa atilabilirmi (ilk kez istanbula gideceğim)

otobüsle mi uçakla mı geleceksin bilmiyorum ama her koşulda tramvaya bin, şirinevlerde in bir sürü motosiklet mağazası var orda. özel mesajla ulaşabilirsin bana.

Birazda korkuyorum yani istanbuldan uçakla geleceğim şirinevler filanda pek bilmiyorum aslında hiç bilmiyorum tek güveneceğim şey telefonumun gps i olcak

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:40 ----------

Birazda korkuyorum yani istanbuldan uçakla geleceğim şirinevler filanda pek bilmiyorum aslında hiç bilmiyorum tek güveneceğim şey telefonumun gps i olcak

Kadıköye gelirsen seve seve yardımcı oluruz

Katiliyorum. Sukru saracoglu stadinin oralarda egitim mahallesi var 20-30 tane ekipman satan dukkan var ve bir soru sordugunda o ekipman o fiyata hangisinde varsa oraya yonlendiriyor ve benim yolladigimi soyle yardimci olsunlar diyorlar, tavsiye ederim

Katiliyorum. Sukru saracoglu stadinin oralarda egitim mahallesi var 20-30 tane ekipman satan dukkan var ve bir soru sordugunda o ekipman o fiyata hangisinde varsa oraya yonlendiriyor ve benim yolladigimi soyle yardimci olsunlar diyorlar, tavsiye ederim

Kaziklanmam değilmi genelde çok şansızımdırda o zam kadı köye gidiyorum eğer en çok mağza ordaysa bu motoplus motomax filan olsun onlarda ordamı

Kaziklanmam değilmi genelde çok şansızımdırda o zam kadı köye gidiyorum eğer en çok mağza ordaysa bu motoplus motomax filan olsun onlarda ordamı

Hepsi orda dostum. Ben 4riders omuz,dirsek,sirt,kol korumali deri montu 750 liraya aldim. En uygun deri ceket buydu gorunumude cok guzel. Bazi parcalar euro uzerinden satiliyor. Kilit zincir vs.
Motor icin cok guzel aksesuarlarda var oralarda hepsini tek tek dolas bana kalirsa. Eger butceni soylersen daha rahat yardimci olabiliriz :)

Bütçem 1600 dizlik kask mont eldiven 2 zincir kilit bir alarım branda kask için 800-900 tl ayırdığımıda belirtmek isterim ben istanbula bi kere gideceğim o da ekipman icin en doğrusunu alip gelmek istiyorum çunki bidaha gitme şansım olmayabilir agv k5 kask düşünüyorum ama kafama uyarmı onuda bilmiyorum gidip görcem artık sizce 1600 tl bütçe yeterlimi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar