2016 da motor fiyatları yükselecekmi

2016 da ehliyet aliyorum birde motor için fuaramı gideyim yoksa bulunduğum şehir olan adanadanmı alayım bi fark oluyomu bildiğim kadariyla mart ayinda fuar yanlışsam düzeltin hic motosiklet fuarina gitmedim belirteyim

araç fiyatları her sene yükseliyorlar ama dolar ve euro böyle yükselmeye devam ederse biraz daha fazla yükselebilir.

tl her zaman devileye ugruyor tabiki yükselir. Bosuna dememisler bu ülkede her zaman dolar kazandirir.

Fuarda ahım şahım indirim yok fuar için büyük beklenti içine girme bi b.k yok fuarda işin açıkçası...

Buda sorumu şimdi tabi ki de yükselecek.Ayrıca fuardan indirimli alanlar oluyor.

Motor fiyatları hep yükselir, her sene orantısız yükselir, koşulsuz yükselir :) Özellikle 125-250cc fiyatları hesabınızı bozacak şekilde yükselir :)

Tabiki yükselicek, fuara piyasaya 2016 senesinde çıkıcak olan bir motosiklet almak için gideceksen tanıtım fiyatından alabilirsin.

Piyasada bulunan modellerden biriyse boşa gitme.

Bir model daha eskidiği için ikinci el piyasası minik bir hafiflemeye uğrar sıfır motorlar yükselir

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ne zaman ucuzladıki saçma sapan giriş fiyatları var ve sürekli olarak yükseliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar