BarışN kullanıcısının son içeriği

1. B

25000KM DE MARŞ MOTORU BOZULAN 2018 MODEL STREET TRİPLE

Merhabalar Size başıma gelen olayı anlatmak istedim saygıdeğer arkadaşlar. Mayıs ayının başında 2018 model 20 bin km de bir triumph street triple r aldım.Bir buçuk ay kadar önce yirmi beş bin km civarlarında motor sıcakken marş almamaya başladı. Soğukken herhangi bir problem olmadan marş alıyor...
  2. B

Street Triple dan gelen ses

Merhabalar saygıdeğer arkadaşlar 1 ay kadar önce 2018 model bir Street Triple R aldım 20 bin km de. 1.500 km kadar yol yaptım, herhangi bir problemi hiç olmadı. Dün akşam motor soğuk, marş yaparken marş tuşuna bastım ve garip bir ses çıktı motordan, marşı yarıda kestim daha sonra kontağı...
  3. B

Mt25 için tam sentetik yağa geçmek

Merhabalar 2016 model bir mt25 kullanıyorum, 20 bin bakımına sokacağım, bu zamana kadar hep yarı sentetik varil yamalube kullanıldı bakımlarında. Ben motosikleti biraz devirli kullanıyorum, yağ değişiminden 3 bin km sonra da vitesler biraz kemikli geçmeye başladı. Tam sentetik yamalube a geçmemi...
  4. B

Branda tavsiyeniz var mı?

Merhabalar, branda bakınıyorum bir süredir ama bir türlü kafama yatan bir şey bulamadım.Eski konulardan araştırdım biraz, oxford marka önerenler vardı, baktım stokta yok hiçbir yerde.Çantasız mt25 için branda önerileriniz var mı?
  5. B

Debriyaja sağlam bir ayar çekmem lazım (YBR125)

Merhabalar, 2006 model bir YBR kullanıyorum 75 bin kmde.10 bin km önce debriyaj balatalarını değiştirtmiştim yan sanayi balatayla, o zamandan beri debriyajım dikiş tutmuyor.Geçen gün tam sabah evden çıkarken debriyaj teli koptu o da yan sanayiydi, ittire ittire götürdüm motoru orjinal debriyaj...

Yeni mesajlar