Merhaba millet. Motosikletime içi miflonlu, ortadan klipsli, ön tekere kilitle sabitleme delikli bir branda aldım fakat aşırı dayanıksız. Kediler bir haftada paramparça etti. Şimdi arıyorum ve vinleks, kalın brandalar ile sanayide tır brandasından özel dikim branda arasında kaldım. Hangisi daha zor yırtılır? Bana özellikle kedilerin parçalayamayacağı bir branda önerebilecek olanınız var mı? Başka tavsiyeleri de incelerim elbet.
Xmax için topcaseli model Hepsiburada sitesinden Coverplus ve Autoen markalı brandalardan alıp deneyimledim. Brandaların dış yüzeyinde kedilerin tırnaklarından dolayı yırtılmalar oldu. Alt bağlama klipsinin olduğu yerde gerilmeden dolayı yırtılma oldu.
Bu iki marka ucuz çabuk çözüm olabilir ancak ileriye dönük ve kalıcı bir çözüm değildir. 3-5 ay korusun dersen yeterli olabilir. Daha kaliteli bir branda deneyimlemediğim için şu markayı al yada bunu al diyemiyorum, bilgim olanları paylaşmak istedim.
Benim motora hazır brandalar olmuyor pek. Lastik 19", cam en üstte, arkada kocaman çanta demiri var. Buna bir de deflektör ekleyeeğim ön taraf iyice yükselecek. Özel yaptırmaya karar verdim. Nerede / kime yaptırabilirim fikri olan var mıdır acaba?
wovex brandayı inceleyin bence hem hacmi büyük,malzeme kaliteli ve alttan 2 adet klipsli.
Yazın işe motosikletle gitmeyi düşünüyorum motosikleti açık alana bıracağım. Branda ile örtmeyi düşünüyorum ama bu branda güneş vs motosiklete zarar verir mi sizce,boyasına vs