baran3463 kullanıcısının son içeriği

1. baran3463

Hayalinizi Süsleyen Motor

Sizce hayatınızı süsleyen almaya gucunuzun yetmedigi bakınmakla yetindiginiz motor hangisi :P:P:P
  2. baran3463

Neden 600cc likten baslanmaz

neden diiyolar 600cc lerden baslanmaz
  3. baran3463

Kawasaki 6r mi Honda cbr 600 mu

Kawasaki 6r mi Honda cbr 600 mu
  4. baran3463

(kilo=mutsuzluk)Herkesin yardımını bekliyorum

Offf Offf Yaş 15 kilo 140 boy 1.80 herkesteki gibi bizdede racing sevdası var 250 lik hyo-nija250 de gozum var dediler oturuş pozisyonu zorlar chopper tavsiye ettiler dediler altında kucuk kalır ama vaz geçemiyorum 600 anca yeter dediler 600 luk icin tecrube yok bana bi yardım edinnn...
  5. baran3463

Her Motor Otomatik vitese çevirilirmi ?

Başlıkta yazdıgım gibi Her Motor Otomatik vitese çevirilirmi ?
  6. baran3463

Kardeşinize Bilgi Paylaşımı :D

cbr 125 r motorunu 140 kilo :S 1.80 boylu kardesinize uygun goruyormsunuz veya hyosung gt250 r :D
  7. baran3463

Mini Motorlar

Arkadsalar altta verdigim linkteki motorlar nedir ne innesidir nerde satılır ne icin kullnilir bilgisi olan varmı http://www.burnley.gov.uk/images/mini%20moto%20photo.jpg
  8. baran3463

Chopper onerisi

Bana En fazla 5 milyarlık chopper motor onerin 0 olacak bide motoru soleken 0 fiyatınıda yazarsanız sevinirim chopper motorlar tek
  9. baran3463

Racing motorda giyim

Arkadaslar racing motorlarda illa bot deri giysiler falanmı giymemiz lazım normal giysilerimizle racing motor surulmezmi yani iila motor giysilerimi lazım ?
  10. baran3463

Hic Ducati Kullanan veya Sahip olan varmı

Hic Ducati Kullanan veya Sahip olan varmı
  11. baran3463

Bildiginiz En hızlı motor hangisi ?

arkadaslar bildiginiz en hızlı motor hangisi markası ve en fazla kaca bastıgını solerseniz sevinirim :):):)
  12. baran3463

racer motor kilo sorunu

ben 140 kiloyum racer motoru rahat zevk alarak surmek icin kac kilo olmam gerek en fazla:salut::salut::salut:
  13. baran3463

Motor alcam bi yardım ??

motor almayı dusunuyom ama 140 kiliyom 1.80 boyum var kawasaki ninja 250 r dusunuyorum acaba kilom bu motoru kullanmamı engellermi vede hic motor surmuslugum yok bu ilk motorum olacak beni bilgilendirirseniz sevinirim:salut::salut::salut:

Yeni mesajlar