80-90 kilo olman lazım. Geçmiş olsun az öğün yiyin bol bol yürüyün ter dökün hamur işlerindende uzak durun azimle işeyen taşı delermiş.
80-90 kilo olman lazım. Geçmiş olsun az öğün yiyin bol bol yürüyün ter dökün hamur işlerindende uzak durun azimle işeyen taşı delermiş.
hacı o beton değilmiydi
hocam ben yuzucuydum sabah akşam spor dalış basket vs ve bı bıraktım 130 kılo ya cıktım.bunda oss sınav sıstemı de etkılı tabı.boyum da var (190 ayakabısız).bıldıgın hayvan gıbıydım sac sakal da o bıçımdı.yuruyusu cok severım kulagımda muzık gezdım tozdum kendılıgınden gıttı dışardan yeme mumkun oldugunca ev yemeklerı ye suanda sac sakal da kesılmış halde84 kıloyum kı 80 kılo oldugum donemler daha rahattım o 4 kılo bıle ne kadar fark edıyo gerısını sen duşun.kendılıgınden gıder yemene dıkkat et bı de hıcbıseye üşenme 2 dk yada 1 saat zaman bul yuru
ayrıca cumlenın orjınalı bıldıgım kadarıyla azımle sıcan mermerı deler dirsaygılar
180 değil 190, ayakkabıyla 192-193 olur ve altında racer varsa mini motor gibi durur arkadaşa.
ayrıca konuyu açan arkadaşımızın boyu mehçül.
hocam ben yuzucuydum sabah akşam spor dalış basket vs ve bı bıraktım 130 kılo ya cıktım.bunda oss sınav sıstemı de etkılı tabı.boyum da var (190 ayakabısız).bıldıgın hayvan gıbıydım sac sakal da o bıçımdı. saygılar
konuyu açan arkadaşın boyu 180
Zamanında sporun dibine vurduk, uzun mesafe koşu, uzun mesafe yüzme, bisiklet, boks, tracking, son olarakta scuba, derken sporu bıraktık, gelsin kilolar, boyum 1,82 kiloda 120 seviyelerinde bozarım diye baskülede çıkmıyorum, yaşlar ilerledikçede kalıcı oluyor..
ben 140 kiloyum racer motoru rahat zevk alarak surmek icin kac kilo olmam gerek en fazla:salut::salut::salut:
hocam ben yuzucuydum sabah akşam spor dalış basket vs ve bı bıraktım 130 kılo ya cıktım.bunda oss sınav sıstemı de etkılı tabı.boyum da var (190 ayakabısız).bıldıgın hayvan gıbıydım sac sakal da o bıçımdı.yuruyusu cok severım kulagımda muzık gezdım tozdum kendılıgınden gıttı dışardan yeme mumkun oldugunca ev yemeklerı ye suanda sac sakal da kesılmış halde84 kıloyum kı 80 kılo oldugum donemler daha rahattım o 4 kılo bıle ne kadar fark edıyo gerısını sen duşun.kendılıgınden gıder yemene dıkkat et bı de hıcbıseye üşenme 2 dk yada 1 saat zaman bul yuru
ayrıca cumlenın orjınalı bıldıgım kadarıyla azımle sıcan mermerı deler dirsaygılar