şu türkiye yollarında yarış motoru almak niye arkadaşlar? yarışçımı olacaksınız? hava mı atacaksınız? yoksa 90-100 le mi gideceksiniz?
hocam ben yuzucuydum sabah akşam spor dalış basket vs ve bı bıraktım 130 kılo ya cıktım.bunda oss sınav sıstemı de etkılı tabı.boyum da var (190 ayakabısız).bıldıgın hayvan gıbıydım sac sakal da o bıçımdı.yuruyusu cok severım kulagımda muzık gezdım tozdum kendılıgınden gıttı dışardan yeme mumkun oldugunca ev yemeklerı ye suanda sac sakal da kesılmış halde84 kıloyum kı 80 kılo oldugum donemler daha rahattım o 4 kılo bıle ne kadar fark edıyo gerısını sen duşun.kendılıgınden gıder yemene dıkkat et bı de hıcbıseye üşenme 2 dk yada 1 saat zaman bul yuru
ayrıca cumlenın orjınalı bıldıgım kadarıyla azımle sıcan mermerı deler dirsaygılar
dostum motosiklet yariscilarina bir bakmanda fayda var. hepsi kisa boylu ve ciliz insanlar. yani spor motosiklet (racing) sürmek icin sadece kilo degil boy da müsait olmali, kaldi ki sen ikisinden de kaybediyorsun. boyu uzun olanlar genelde enduro, kilosu fazla olanlar custom (chopper) hem agir hem de uzn boylular touring kullanirken rahat eder. sana ictenlikle racing kullanmamani tavsiye ederim. racing sevdandan vazgec bence. ya da 60-70 kiloya in.