BajajRider kullanıcısının son içeriği

1. B

Celal Bayar Universitesi

Iyi aksamlar cbu de okuyan var mi? Var ise nerede ikamet ediyorsunuz izmir mi manisa mi? Ilk defa manisaya gidecegim bu sene bilg. Muh 2. Ogretim kazandim. Nerede kalacagim konusunda kararsizim.
  2. B

Eskisehir Motosiklet Eğitimi

Ehliyetsiz,hakimiyet egitimi veren sertifikali egitmen var mi eskişehir içerisinde? Kuzenim ehliyet alacak fakat kurslar dogru duzgun eğitim vermiyorlar.
  3. B

Konulardaki gereksiz yorumlar.

Hepinize iyi geceler. Belki bir çoğumuzun sinir olduğu,rahatsız olduğu bir konuya değinmek istedim. Forumda herhangi bir konuyu bir bilgi almak için,bir şeyler öğrenmek icin açıyor; açılmış konulara da aynı sebepten dolayı bakıyoruz. Fakat son zamanlarda cok fazla gereksiz muhabbet dönüyor ve...
  4. B

LS2 FF396 CR1

Kaskimi bu gun aldim. Konfor açısından ortalamanın üstünde ama mukemmel degil. Fakat daha hafif bir kask gormedim simdiye kadar. Tek bir sorunum var,kask icin aynali vizor bulamiyorum. Bildiginiz aynali gumus vizor satan bir site var mi bu kask icin?
  5. B

20 Liralık kask kırılma testi.

5-6 ay önce elimize geçen 20 liralık bir kaskı,ne kadar güvensiz olduğunu göstermek için test etmiştik. Hala iyi bir kask almanın gereksiz olduğunu düşünen var mıdır bilmiyorum ama izlemenizi öneririm; [/URL]
  6. B

600-700TL'ye kadar kask.

Bu konu defalarca açılmış fakat en yakını 1 yıl oncesinde konuşulmuş. Bu yüzden tekrar açayım dedim. Kask almayi dusunuyorum. Baya araştırdım aklimda shark s700,caberg stunt,agv k-3 sv,nolan n64,bell qualifier,Marushin,Icon airmada,hjc cs14 ve nitro aikido var. Bu kasklar cok olasi fakat...
  7. B

Premier Kask

Premier markasına hondamototal da rastladım. 900-1200 lira skalasındaki kaskları carbonmuş. 626 liralık olan bir modeli var premier monza diye. Dyneema Carbon Aramid Fiber & Epoxy Resin dış kabuğa sahip. Kask iyi güzel,kaliteli duruyor fakat daha önce hiçbir kullanana rastlamadım. Nasıl kasktır...
  8. B

Durt softshell yazlık mont

Iyi akşamlar,fiyatı ve ozellikleriyle dikkatimi cekti. Onayli omuz ve dirsek korumalari varmıs. Sirt ve gogus korumali armor kullaniyorum ikisini birden giyerim diye dusundum. o yuzden almayi dusunuyorum. Sorum şu ki; kullanan var mı? Memnun musunuz?
  9. B

MT sticker

Bu mt sticker i nereden edinebiliriz acaba? Arastirdim fakat bi kac yil oncesinin konulari var hep,o yuzden yeni konu acma geregi duydum.
  10. B

Zirvemotor güvenilir mi?

Zirvemotor.com dan yds diablo 7.4 bot alacaktim,bir orada bulabildim baska hicbir sitede stokta kalmamis. Fakat güvenilir olduğundan emin olamadım,alisveris yapan var mi oradan hic?
  11. B

Motosiklet Ceketi Koruma Padleri

Iyi aksamlar,ceketin omuz,kol kisminda bulunan koruma padlerini alabilecegimiz genis kataloglu bir site biliyor musunuz?
  12. B

Bajaj Pulsar 200 NS Performans Dişlisi

Iyi aksamlar,pulsar 200 ns kullaniyorum. Kalyoncuda buldugum bu performans dislisini almayi dusunuyorum link: http://www.kalyoncumotor.com/bajaj-pulsar-200-ns-performans-arka-disli-37-t acaba alan,kullanan var mi? Performansta artis oldu mu? Zararlari var mi? Ve performansi arttirmak icin baska...
  13. B

Lastiğe giren çivi

Iyi aksamlar,lastige boyle bir civi girmis cikarmadim,hava da kacirmiyor sizce cikarti fitil yaptirayim mi,yoksa durmasi bir sorun teskil etmez mi?
  14. B

Bajaj Pulsar 200 NS arka tekerden gelen ses

Iyi aksamlar,bajaj pulsar 200 ns kullanicisiyim yaklasik 1.200 kmdir suruyorum biraz once isiklarda kalktiktan sonra arka tekerden vurma sesi gibi "tak tak" seklinde duzenli olarak ses gelmeye başladı,bunun sebebi ne olabilir?