Lastiğe giren çivi

LA3kXa.jpg

Iyi aksamlar,lastige boyle bir civi girmis cikarmadim,hava da kacirmiyor sizce cikarti fitil yaptirayim mi,yoksa durmasi bir sorun teskil etmez mi?

Merhaba, esnedikçe hava kaçırmaya başlar , gözle fark edilmeyebilir. tamir edilmesi daha faydalı olacaktır. geçmiş olsun

hava kaçırıp kaçırmaması sorun değil. yolda giderken bir anda lastikten fırlayabilir ve anında lastiğin söner gerisini sen düşün...

bu kadar bilinçsiz olmayın lütfen.

en yakın motor lastikçisine gidin ve içeriden yama yapsınlar buna. ondan sonra devam edebilirsiniz yolunuza.

hava kaçırıp kaçırmaması sorun değil. yolda giderken bir anda lastikten fırlayabilir ve anında lastiğin söner gerisini sen düşün...

bu kadar bilinçsiz olmayın lütfen.

en yakın motor lastikçisine gidin ve içeriden yama yapsınlar buna. ondan sonra devam edebilirsiniz yolunuza.

Dublex lastikler Yavaş yavaş inmiyormu

bende aynı sorunu yaşadım 2-3 gün önce .tekeri söktürdüm içeriden yama yaptırdım 20 tl fazla verip bu yontemı yaptırın fitilden daha sağlıklı bir yöntem

Mesajınız için teşekkür ederim,götürüp gösteririm motorcuya,bu yama olayı ortalama ne kadar bi fiyata mal oluyor peki?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar