LS2 FF396 CR1

Kaskimi bu gun aldim. Konfor açısından ortalamanın üstünde ama mukemmel degil. Fakat daha hafif bir kask gormedim simdiye kadar. Tek bir sorunum var,kask icin aynali vizor bulamiyorum. Bildiginiz aynali gumus vizor satan bir site var mi bu kask icin?

Güle güle kullanın güzel bi kaskdir aynalı vizörü yok diye biliyom siyah vizörlede gayet başarili oluyor

İyi cesaret o fiyatlara almak

Satan kisi güvendigim bir insandır. Nolan n87 alacaktım hangisini tavsiye ettigimi sordu ls2 de karar kildik bizde. Beni uzecege benzemiyor.

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:06 ----------

Güle güle kullanın güzel bi kaskdir aynalı vizörü yok diye biliyom siyah vizörlede gayet başarili oluyor

Tesekkur ederim. Ebay de falan aynali vizorleri mevcut fakat turkiyede cok bulunan bir seri degilmis sanırım. 7 temmuzda yola çıkacağım simdi ebayden siparis versem daha gec gelebilir o yuzden turkiye ici ariyorum. Aynali bulamazsam mecburen siyah alacagim...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Karbon olanı cr1...

aynalı vizör olayı nedir acaba , güneş vizörü yok mu ayrıyeten. bir de ne kadara nerden aldın :( , acil almam gerek araştırmalarım en uygun kaskın bu oldugunu gösterdi fiyat kalite orantısı olarak. rocc diye bisey var ama kullanıcı tecrübesi yok pek bulaşmıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar