Durt softshell yazlık mont

Iyi akşamlar,fiyatı ve ozellikleriyle dikkatimi cekti. Onayli omuz ve dirsek korumalari varmıs. Sirt ve gogus korumali armor kullaniyorum ikisini birden giyerim diye dusundum. o yuzden almayi dusunuyorum. Sorum şu ki; kullanan var mı? Memnun musunuz?

ben durt marka mont kullanıyorum içi astarlı korumaları omuz ve dirsek gayet güzel hatta korumalar en1621-1. Gayet güzel tam bir yıl olcak nerdeyse her gün giydim hiç bi sorun yok dikiş falan atmadı fiyat performans bakımından tercih edilebilir marka eldiveninde kullandım o biraz tırt çıktı.bence alınabilir bu dediğiniz de gayet güzel duruyor.Ama yazın biraz terletebilir gibi çünki tam fileli değil ve anlattıklarına göre rüzgar geçirmiyormuş ben yazlık durt montla bile terliyorum.

bende durt,un montunu kullanıyorum güzel rüzgar geçirmiyor ve sağlam durt,un eldivenleri süzel
AMA durt,un dizlikleri hiç iyi değil

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sırt ve gögüs koruması ? armor yeleklerdenmi ? biraz daha kibar sırt ve gögüs koruması yokmu arkadaşlar ?

Montu alırsan dirsek ve omuz korumalarınıda değiştirmelisin bence.

Mont elime ulasti. Korumalarin hepsi ce onayli fakat sirtta soft koruma var. yazlik kullanima asiri uygun mont. Icinde cikarilabilen termal astarla geliyor. Fiyatina gore cidden kaliteli tavsiye ederim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:31 ----------

Bu arada sadece son yaziya bakanlar icin softshell almadım,durt air system modelini aldım

Az once durt montun icindeki korumalari cikartip montu makinaya attim. Bu korumalar cok yumsak geldi. Normalmi bu sizce? Yani dusunce korurmu bilemedim. Daha sert koruma arayisinami girsem?

Hocam en 1621-2 onayli korumalar. Bu onayı aldığına gore iyidir diye düşünüyorum :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar