attiss kullanıcısının son içeriği

1. A

Kandil yağı ile zincir temizlenir mi?

Gaz yağı bulamadım aynı işlevi gördüğü söylenilen kandil yağını aldım. Kokusu daha az olan kırmızı renkte bir sıvı aldığım yer aynı işi görürsün dedi. Zinciri kandil yağı ile temizlesem sorun olur mu?
  2. A

Honda cbr125 aldım bir kaç sorum olacak

Merhabalar forumda açtığım bir kaç konu sonrası "Regal Raptor mu hero karizma mi" "Suzuki Burgman 400 alınır mı" bütçemi biraz arttırıp Honda cbr125 aldım Forumda konusunu elimden geldiğince okuyup bilgi edindim ancak 100'lerce sayfa var içimde kalan bir şey olmaması adına şunları sormak...
  3. A

Hero karizma ve Regal raptor 150 kararsızlığı

Birbirinden farklı 2 tıp motorsikleti sormam çoğunuza garip gelebilir ancak gerçekten çok kararsızım, o yüzden fikirlerinizi almak istedim. Chopperlar ciddi anlamda hayatımın her anında ilgimi çeken ileride bunu alacağım dedirten motorlardı ancak bütçem dolayısıyla sadece Çinlilere...
  4. A

Suzuki Burgman An400 1999 model scooter alınır mı?

Herkese merhaba, fiyatlarin scooterlara kıyasla daha uygun olması sebebiyle vitesli motorlara bakıyordum ancak bugün bir tane ilana denk geldim. 1999 model 42.??? Kilometrede Suzuki Burgman. İnternette biraz araştırdım ancak net bilgiler bulamadim o yüzden sormak istedim. Motor fotoğraflarda çok...
  5. A

Ehliyet sınavını geçtim fakat kartı daha çıkarmadım

Ehliyet sınavını vs geçtim ama kartı daha çıkarmadım 2016dan sonra çıkarsam stajyer olarak mı sayılırım
  6. A

Sonunda ehliyetimi alacağım

Daha 2 yıl öncesinde forumda ehliyet olmadan motor sürebilir miyim şeklinde konular açıyordum . Sonunda yaşım geldi ve sınava girdim . yazılı kolaydı hemen geçtim zaten . Direksiyon sınavı ilkinde başarısız oldum . Herşeyi yaptıktan sonra trafiğe çıktım ama hocam bana çok hızlı gitme 50-60 git...
  7. A

Ehliyet almaya 1,5-2 ay kala sorularım

Selam herşey planlandığı gibi giderse 22 ağustosta yazılı sınava gireceğim ondan sonra direksiyon sınavı derken vs birkaç tane sorum olacaktı 1- Yazılı sınav zormudur kitabı alıp uzun uzun çalışmam lazım mı ? 2- Direksiyon sınavı yazılı sınavdan ne kadar süre sonra olur ve zor mudur? 3- İki...
  8. A

Cub motorlar neden uygun ? CUB mu Scooter mı ?

Herkese merhaba bütçem kısıtlı 2500 gibi bir bütçem var . Salcano wolf aslında çok cazip geldi ancak daha önce motor tecrübem olmadı e motor hariç ( e motoru çok uzun bir süre kullandım max 55 ile gidiyordu ) . Cc'si düşük olsada debriyaj gözümü korkutmadı değil ama bunu alırsan pişman olmazsın...
  9. A

Kullanımıma göre motor tavsiyesi

Bu yaz bir sorun olmazsa ehliyetimi alıyorum yeni başlıyacağım için scooter almayı düşündüm. Daha önce elektrikli motor tecrübem oldu motora hakimim diyebilirim . Genelde şehir içi kullanacağım ama şehir dışı yollara çıkmakta eskiden beri olan çok büyük hayalimdi bu yüzden uzun yollarıda...
  10. A

Şu motor nasıldır veya önerileriniz nelerdir

Birkaç gün önce konu açmıştım belki ordan beni hatırlayan çıkar :) . 17'ye girmeme bir kaç gün kaldı anlıyacağınız ehliyet için 1 senem daha var önceki konuda bahsettiğim gibi 7 yaşından beri hep motor hayalim oldu idare edebilmek için elektrikli aldım ama sürekli şarj bitecek korkusuyla pek...
  11. A

Ehliyetsiz motor hakkında sorularım olacaktı

Herkese merhaba , 15 gün sonra 17 yaşına gireceğim . 7 yaşından beri motora düşkünlüğüm var. Bundan önce elektrikli motorum oldu ancak sürekli şarjı bitecek korkusu ile gittiğimden pek zevk alamadım . Motoru iyi kullandığıma inanıyorum hiç bir zaman gaza gelip hız yapmadım sadece boş olacağını...

Yeni mesajlar