Ehliyet sınavını geçtim fakat kartı daha çıkarmadım

Ehliyet sınavını vs geçtim ama kartı daha çıkarmadım 2016dan sonra çıkarsam stajyer olarak mı sayılırım

aynı durumdan ben de muzdaribin. stajyer olarak sayılacaz orası kesin. yalnız bizim ehliyetler gene eski a2 mi olacak orası net değil

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:11 ----------

dün beni brisi yeni a1 e düşeceksi diyerrek korkuttu başka birisi de yok eski a2 yi alacaksın ama sadece 75 ceza puanı sınırın olacak diye rehatlattı ama ortada net bişey söyleyen yok

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:13 ----------

öğrendiğim kadarıyla stajyer olarak sayılacaz fakat ehliyetlerimiz eski a2 nin dengi olan A sınıfı ehliyeti alacaz.

Şurada 3-4 gününüz kaldı bırakın artık düşünmeyi alınca görürsünüz ne olucağını :)

Motorda stajyer uygulaması yok sadece yaş uygulaması var arkadaşlar.Yaşın 24 se A sınıfı ehliyeti hemen veriyorlar sana ne stajyeri siz araba ehliyeti almıyorsunuz..Yaşınız 24 den küçük fakat 2 yıllık a2 ehliyetiniz varsa yine A sınıfı ehliyeti almaya hak kazanıyorsunuz..Benimde şuan dosyam elimde ocak 4 ü bekliyorum ehliyeti çıkartmak için..Kimseye kulak asmayın girin resmi gazeteye okuyun..

Ocak 2016dan itibaren kursa yazılanlar için geçerli. Sertifikanızda a2 sürücü adayı olur yazması lazım sizin için bir sıkıntı yok

http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/157777-a1-a2-a-sinifi-ehliyet-ile-ilgili-detayli-aciklamalarim-ve-surucu-kurslari.html
buradan okuduğum kadarıyla 2016 da ehliyeti aldığımızda eski a2 görevi gören A sınıfı olacak ehliyetlerimiz

1 ocak 2016 dan önce dosyanızı ehliyete dönüştürmeniz gerekiyor yoksa stajyer uygulamasına kalıyorsunuz.Gerçi bir çok yerde yoğunluktan dolayı randevu alamama sıkıntısı var ben ucu ucuna çıkarttım :)

Senin dediğin gibiyse ehliyetini aldığında A sınıfı ehliyet vermeleri lazım, ama sanmıyorum öyle olacağını A2 verecekler. Bekleyip göreceğiz bakalım.

abi ben randevuyu alsam yer varsa yeni yıla kadar 1 günde halledilecek işler değil mi bu kartı çıkarma olayı ? yarın için bir umidim var umarım gerçekleşirse motoruda ehliyetede çok kısa zamanda kavuşacağım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar