Şu motor nasıldır veya önerileriniz nelerdir

Birkaç gün önce konu açmıştım belki ordan beni hatırlayan çıkar :) .

17'ye girmeme bir kaç gün kaldı anlıyacağınız ehliyet için 1 senem daha var önceki konuda bahsettiğim gibi 7 yaşından beri hep motor hayalim oldu idare edebilmek için elektrikli aldım ama sürekli şarj bitecek korkusuyla pek zevk alamadım . Kesinlikle bir anlık heves değil gerekmeyen yerde asla hız yapmam çok dikkatli sürerim elektrikli motorum 50ye çıkmasına rağmen 35'in üstüne çıkmadım bu yaşta ne kendimi ne de ailemi zor durumda bırakmak istemiyordum şu anda da istemiyorum . AmA tekrar fikirlerinizi alıp sizden seçim hakkında yardım istiyorum .

Link paylaşmak yasak mı bilmiyorum yasaksa özür dilerim

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-pocket-bike-tornet-benzinli-scooter-in-gorulsun-makul-fiyat-158958392/detay

sizce bu motor nasıl elektrikliye benzer görünümü var çok sorun çıkarmaz ama ne şekilde rektefe edildi bilmiyorum beni biraz korkutuyor

Onun haricinde önerebileceğiniz 1500 lirayı geçmiyecek 2. el veya sıfır scooterlar motorlar var mı ? cc çok önemli değil hız yapmasıda dediğim gibi hiç önemli değil bindiğimde o rüzgarın bana çarpışını hissedeyim yeter.

Eğer şimdi kullanmıyacaksam bile hazır para elimdeyken alayım herşeyim hazır da olsun , ehliyet almak içinde biriktireceğim bütçemi çok fazla zorlıyamam , istesem babam öder ama kendiside zor durumda bırakmak istemiyorum kendi ellerimle kazandığım para ile almak istiyorum (gerçi bu parayıda tam anlamıyla alın teri ile kazanmadım ama :salut: )

Elektrikli motorumu sürerken 1 sene boyunca her gün yoğun bir şekilde kullanmama rağmen 3 kere polis karşıma çıktı ve hiç birinde beni durdurmadı elektrikli olduğu pek belli olmuyordu başlarda tabii bende kaskımı taktım yanlarından geçerken boyumu elimden geldiğince uzattım :mrgreen: .

Lütfen beni yanlış anlamayın bu yaşta motor senin neyine diyecekler var tabii haklılarda ama emin olun trafik canavarı felan değilim çok dikkatliyim

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:21 ----------

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-mobylette-kayseriden-olum-makinasi-mobylette-aciklamayi-oku-videoyu-izle-161883492/detay

veya şu nasıl böylelerini tavsiye edermisiniz eğer bunu önermiyorsanız bisiklete motor takılanlar nasıl olur ? bunun gibi

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-bianchi-motorlu-bisiklet-137124508/detay

normal mondialin felan 100lük scooterları var onlardan alsan daha mantıklı degilmi yarısını okudum yazının ama gösterdigin motorlarda meymenet yok ramzey 100c felan var 2 milyar felan onların 0 ı sanırım ne kadar olabilirlerki zaten

normal mondialin felan 100lük scooterları var onlardan alsan daha mantıklı degilmi yarısını okudum yazının ama gösterdigin motorlarda meymenet yok ramzey 100c felan var 2 milyar felan onların 0 ı sanırım ne kadar olabilirlerki zaten

tavsiyen için çok teşekkür ederim ama onu alacaksam 1 sene beklemem kesin gerekicek çok fazla gösterişliler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar