Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
0532 424 97 73 Mehmet KARABAŞ.
Bu arkadaş SAVA/MİTAS lastikleri Bakırköy (ve çevresi) bölge bayisi.
Elinde sandığında plakasız sıfır bir 200RS varmış. Acenta fiyatının bin lira altına verecekmiş.
İlgilenen arkadaşların bilgisine.
Eğer yanlış anlamadıysam Almanya'da bu hafta 10 kişi motor kazalarında ölmüş. Genellikle ülkemizden şikayetçiyken bu haber çok ilgimi çekti. Bizim arkadaşların neler düşün düğünü merak ettim!
http://www.bild.de/news/inland/motorrad/das-wochenende-der-toten-biker-41745608.bild.html
Genellikle evropalı cicon abilerin işidir ama biraz sonra siyah bir Pulsar'ın üzerinde takım elbiseli bir üveyik görürseniz şaşırmayın. Yıllar sonra takım elbise ve makosen ayakkabı ile motora bineceğim. Oğlumun mezuniyet töreni var :)
Beni motorun üzerinde görüp küfür edenin veya dalga...
Küçükçekmece düzlüğünü bitirdikten sonra Avcılar istikametine çıkan yokuş. Akşamları o hattı kullananlar bilir yatır var o yokuşta. Uzun yıllardır Esenyurt'ta oturuyor ve hemen hemen her gece 21.30 ile 23 saatleri arasında o yokuşu tırmanmak zorunda kalıyorum ve size yemin ederim her akşam tam...
Dün Kuralkan'ın Tuzla'daki tesislerinde yapıldı. Sadece Bajaj'ı olanlar değil farklı markada motoru olan arkadaşlar da katıldı. Tabi her şey bu ülkeye özgüydü sonuçta. Ben çok eğlendim açıkçası :)
Girer girmez bir epik fail ile şok oldum :)
Şimdiiii... Başka ülkede 50 yaşını geçmiş motorcular...
Oğlanın boyuna kısa kaldı. X-Treme Max aldık. Satıyorum
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-mondial-sadece-196-kilometrede-150-mgking-214474642/detay
Biraz hareketlendirelim ortalığı. (Seviyeyi bozmadan bol makaralı olsun lütfen)(Bakalım becerebilecek miyiz)
İlk çıtır benden.
"6-0" ile "bizim UEFA kupamız var" diyenleri bayat hamsi yedirerek zehirleyip öldüreceyiz.
Size ara sıra sözünü ettiğim taksicilik ve yük taşımacılığı yapan ambulanslardan birisi. Kural ve ışık tanımayan bu ahlaksızlar yüzünden bir kaç defa ölüm tehlikesi geçirdim. Onun için yeşil ışıkta bile yavaş geçin lütfen.
Fotoğraf Topkapı matbaacılar sitesinde çekilmiş
Bu motoru kredi kartına vade farkı ödemeden 245x9 taksitle toplam 2.200 Tl'ye aldım. Bundan sonra buradan elimin erdiği aklıımın yettiği kadarı ile insanları bilgilendirip yardımcı olmaya çalışacağım. Bayilerde son bir kaç tane kaldı. Cazip fiyata uygun motor almayı düşünenlere tavsiye ederim...
Ölenlere Allahtan rahmet yakılarına sabır yaralı kardeşlerimize şifa dilerim.
Hergün bu üst geçidin altından motorla geçiyorum. Trafik genellikle sıkışık olduğu için tüm motorcular gibi ya aradan/dereden yaparak ya da en sağda ki emniyet şeridinden kayıyoruz. Bu hatta en sağ ve orta şeridi...
Motor 5.000 kilometrede görünmesine rağmen kilometre teli koptuğu için garantiden gelene kadar 2.000 km telsiz kullanmak zorunda kaldım. Orjinal 7.000 km'dedir. Düşmesi kalkması yoktur. Kros olmasına rağmen SAVA MC25 cadde tekerlekleri takıp sadece şehir içinde kullandım. Pulsar aldım. Oğluma...